Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag for to...”

Kitchen & Table Östersund
Vurdert som nr. 3 av 129 Restauranter i Östersund
Prisklasse: USD 15 - USD 36
Kjøkken: Amerikansk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. november 2018

Vi ankom til en sen middag i Østersund en søndag i juli og dette stedet var bortimot det eneste som var åpent til tross for sesong. Mannen min fikk god mat (biff) og jeg prøvde meg på en vegetarrett (brokkolirett)den var så brent at jeg måtte sende den tilbake og porsjon nr 2 spiste jeg bare halvparten av da den også var for brent. Personalet beklaget seg og vi fikk gratis kaffe og dessert som plaster på såret. Rødvinen utvalget i juli var ikke noe å skryte av men de gjorde sitt beste og vi fikk teste 5 viner før vi bestemte oss. Ros for det.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, HildeH306
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simone E, Chef på Kitchen & Table Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018
Google-oversetting

Hej HildeH306,

Tack för ditt omdöme!
Då vi ständigt strävar efter att förbättra oss så har jag tagit din feedback vidare till vår kökschef som kommer att ta upp detta på nästa köksmöte. Vi har inte kvar just "YAKINIKU BROCCOLI" som du åt, men alltid bra att komma med feedback i allafall.

Jag hoppas att ni ger oss en ny chans när ni är i Östersund och om ni gör det så maila gärna mig då innan ni kommer och besöker oss på: simone.engqvist@choice.se.

Ha en fin kväll!



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (215)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 215 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Mannen bestillte biff og jeg fisk. Og vi bestillte en nydelig forrett. Det var tacolignende men istedet for kjøtt så fikk vi reker.Det var tomt for kjøtt, men anbefalte reker istedet. Det var NYDELIG!!! Det burde de hatt fast på menyen!! Godt og mørt kjøtt og nydelig fisk, og ikke minst blåskjellsausen. Dette anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, AnetteTiller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simone E, Chef på Kitchen & Table Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2018
Google-oversetting

Hej Anette T,
Tack så mycket för det fina omdömet!
Vad roligt att höra att ni tyckte så mycket om vår Tijuana Street Snack! Ett ännu större plus att ni tyckte om den med räkor.
Detta ska jag visa personalen i både kök och matsal - de kommer bli så glada.
Ha en underbar helg och varmt välkomna tillbaka!

/ Simone

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Anbefales virkelig , spiste der ved flere anledninger, veldig god biff og ypperlig service. Det er verd å besøke dette stedet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, GoPlaces408716
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simone E, Chef på Kitchen & Table Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2018
Google-oversetting

Hej Kåre M,
Oj vilket fint omdöme, tack så hemskt mycket!
Vi blir så glada över att höra att ni hade en trevlig middag här hos oss och önskar er varmt välkomna tillbaka!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Måtte vente ca. 30 minutter på en forrett som aldri kom. I stedet dukket bare hovedretten opp. Likevel særdeles smakfull mat, med gode kombinasjoner. Desserten likeså. Fikk et inntrykk av lokale råvarer, og betjeningen kunne nok vært noe mer informative om hva vi fikk servert f.eks.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Jonas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simone E, Chef på Kitchen & Table Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Hej Jonas S,
Tack så mycket för att du tagit dig tid till att skriva ett omdöme för oss.

Här gick något på tok då ni inte fick er förrätt! Det glädjer mig att ni var nöjda med varmrätt och dessert samt utav vårt utbud av lokala råvaror som vi är väldigt stolta över.
Du får gärna hör av dig till mig på simone.engqvist@choice.se och berätta mer om din upplevelse så att vi kan ta till oss av den informationen och bli ännu bättre.

/ Simone

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat og god service. Et ekstra pluss for at ungene hadde eget lekerom hvor de fikk is. Kelneren var oppmerksom når vi var fri for drikke

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, heges908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Simone E, Chef på Kitchen & Table Östersund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Hej Helge S,
Tack så mycket för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att ni hade en bra upplevelse hos oss och att barnen kunde gå bananas i lekrummet.
Varmt välkomna tillbaka till oss när tillfälle ges!

/ Simone

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kitchen & Table Östersund, så også på

 
Östersund, Jämtland
 

Har du vært i Kitchen & Table Östersund? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din