Gøy å bade

Storsjöbadet er i seg selv veldig bra! Flotte bassengområdet, flere forskjellige ting som man kan... les mer

Anmeldt 25. juni 2024
Hege B
Kaldt vann

Svømmeanlegget var fint. Men herregud så kaldt et vann, til og med det området som skulle være for... les mer

Anmeldt 14. juli 2023
hannneeehhhh
Trondheim, Norge

Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Det var mange basseng i ulike størrelser. Vi er en Familie med barn i alderen 6,9,11. Barn under 12 får ikke være alene i bassenget, det tyter de om 4 ganger i timen. Egen avslapningsavd i 2 etasje. Skitten langs bassengene. Opplyste oss ikke at vi kunne bruke magnetisk armbånd til å betale i kafeen, men dette måtte vi sette inn et beløp på påforhånd. Badeutstyr var mega dyrt 85 kr for et par armringer. Grei mat. Slitsomt å være der med 3 barn. Mye strøm i vannet. 9 åring nådde ikke i bunn inne i fellesbadet. Kjekt med rutsjebaner og hinderløype ut.

1  Takk, 690jannem
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Et anlegg som tydelig bærer preg av å et høyt antall besøkende i året. Renhold inne i bassengområdet virker å være bra. Inne i garderobeområdet bør det gjøres noe med kontinuerlig renhold. Under pari. Maten tok overraskende lang tid, og styr unna pannekakene. Steinharde ytterst, bløte innerst. Kurrant sted for barn.

Takk, Jonas S
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Grei pris for å komme inn, men ble ikke informert om at måtte betale ekstra for å komme inn på relax avd, så den fikk jeg ikke sjekket. Det synes jeg var litt dårlig.
Ellers så hadde dem 3 gode sklier, en turbo, en vanlig og en man måtte bruke store gummi "donuts" på. Artig for store og små.
Litt kaldt i vannet, men gikk seg til.
Billig og grei mat.
Hadde forventet mere.
Liker pirbadet i trondheim bedre, men her har dem bedre sklier.
Dem har å et stort ute basseng, ikke særlig oppvarmet, med ei lita hinderløype.
2 bobblebad med varme.

Takk, lockoutkbclub
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Ett flott badeanlegg. Her finnes det aktiviteter/ basseng for alle alderstrinn. Det er også utenførs basseng med hinderløype. Rent på anlegget, men kunne med fordel vasker og tørket gulv i dusjen. Kommer gjerne tilbake

Takk, 684kjerstia
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Var der med 3 gutter ( 3, 11 og 12 år). Her var det noe for hele familien. Rolig og fin avdeling for de minste og vannrutsjebaner og "vipe out zone" for de største. Mulighet for å kjøpe mat. Prisen er heller ikke noe å klage på.

Takk, LarsTyson