Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat!”
Anmeldelse av Stejk Street Food

Stejk Street Food
Vurdert som nr. 1 av 39 Restauranter i Kiruna
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Til og med barna på 6 og 10 år spiste opp maten! Eksotisk å sitte i en lavvo, høre knitring fra bålet og nyte et godt måltid! Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
Takk, sonjae362
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (580)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 580 anmeldelser

Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat!! herlig konsept...enkle rene smaker, bland sammen og spis!
Kyllingen var saftig og utrolig mør.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, TomFigen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig kveld med god mat og hyggelig betjening, mitt i sentrum. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Mattias E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

I Stejk har du et meget godt alternativ til de tradisjonelle spisestedene du finner langs veien. Hvis klimavennlig mat (produksjon av viltkjøtt kontra storfe) er et poeng, så spiser du med god samvittighet hos Stejk! Maten var nydelig (gikk for Reinsdyr meal). Elg og bacon til 9åringen gikk ned på høykant. Billig var det og, anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, TJSupercool
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Søkte på tripad. Etter spisesteder i kiruna. Ble veldig overrasket over å se at plassen som var nr 1 var en matvogn.

Fantastiske mennesker som driver stedet. God mat. Morsomt og bra konsept.

Dato for besøk: august 2018
Takk, anettee193
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Stejk Street Food, så også på

 

Har du vært i Stejk Street Food? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.