Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat til en billig penge ”
Anmeldelse av Restaurang Osterns Parla

Restaurang Osterns Parla
Vurdert som nr. 50 av 148 Restauranter i Luleå
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2016 via mobile enheter

Har spist her ved flere anledninger, bestandig god mat! Hyggelige mennesker som jobber der og god service. Fikk maten raskt etter bestilling

Dato for besøk: august 2016
Takk, Lise J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (44)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 44 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2015

Flere retter gir en smaksopplevelse om de ikke blandes på tallerkenen.
Når du bestiller nr 62, sørg for å holde de forskjellige rettene adskillte - ellers får du feil inntrykk av smakene. Jeg anbefaler i rekkefølge; Scampi, Kylling i saus, Kyllingsspyd og til sist Oksekjøtt i sterk saus. En annen rekkefølge gir deg krøll på smaksløkene :-(
Flott atmosfære :-)

Dato for besøk: september 2015
Takk, Keinappel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2015

Jeg har besøkt denne restauranten ved flere anledninger, og har aldri blitt skuffet hverken av mat - eller service. At det tar ca 45 minutter fra du bestiller til maten står på bordet - får bare være en nytelse når du vet hva som kommer.
Vårrullene er av beste kvalitet, og frityrstekt scampi holder hva den lover.
Kvalitet tvers igjennom.

Dato for besøk: mai 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Keinappel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2014

Maten kom raskt etter bestilling. Bestilte kinamat. Helt ok smaksmessig og prismessig. Velger nok en annen plass neste gang.

Dato for besøk: juli 2014
Takk, Gimletoppen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2013

Ligger ved buss stasjonen. Enkelt å finne parkering nær døra. Maten er god og betjeningen rask og hyggelig. Ventetiden på maten er kort. Har besøkt denne restauranten flere ganger og har gått fornøyd ut døra hver gang.

Dato for besøk: august 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, eva b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurang Osterns Parla, så også på

 

Har du vært i Restaurang Osterns Parla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din