“Forferdelig mat og lang ventetid”
Anmeldelse av Panelen Steakhouse

Panelen Steakhouse
Vurdert som nr. 15 av 158 Restauranter i Luleå
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

Forferdelig mat og lang ventetid var ikke så god pasta der heller,så gir 0 stjerner. Var den forferdelige opplevelsen har hatt

Takk, heddal2020

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat. Servicen var varierende, og drinkene var ikke sånn de skal være.
Totalopplevelsen var imidlertid god.

Takk, HelgeMorten
Anmeldt 8. juli 2022

Den gode matopplevelsen ble ødelagt av altfor lang ventetid. Vi ventet på å få bord, på drikke, på forretten - så, etter 1,5 timer (!) fikk vi deilig steak med godt tilbehør. Da hadde vi dessverre rukket å bli lei. Dessert hadde vi ikke lenger lyst på.

Takk, Y8249QMsusannes
Anmeldt 16. juli 2024

Dato for besøk: juli 2024
Anmeldt 26. april 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: april 2024

Reisende som så på Panelen Steakhouse, så også på

Har du vært i Panelen Steakhouse? Del dine erfaringer!