Laveste priser for ditt opphold
Strawberry Hotels
USD 124
Fullt refunderbart før søn. 10. des.
Booking.com
Expedia.comUSD 115
Hotels.comUSD 115
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 9. mai 2022 via mobile enheter

Opprinnelig hadde jeg bestilt to rom til denne overnattingen. Da min venn ble syk avbestilte jeg hans rom. Hotellet slettet ikke bare hans rom men også min reservasjon. Dette ble oppdaget når jeg skulle sjekke inn. Fikk et rom men prisen var nå dobbelt så dyr som den opprinnelige prisen. De tok ikke noe ansvar for at de hadde slettet bestillingen min. Skal du ha rom eller ikke? Siden jeg hadde venner på hotellet ble jeg værende. Rommet var ok men det vises at hotellet er gammelt. Dårlig seng og vegg til vegg teppe. Når jeg skulle dra spurte jeg om det var mulig å ha bilen stående videre i garasjen i to timer. Det var ikke mulig. Kunne få 45 min. Jeg flyttet bilen på yttersiden og betalte for offentlig parkering. Deres garasje var nesten tom.
Hotellet har en flott beliggenhet men det må være det eneste positive.

Romtips: Tilbyr parkering i egen garasje.
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, mortenw259
Nathalie Chatzidimitriou, Other på Quality Hotel Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mai 2022

Hej!

Tack för att du lämnar feedback om din vistelse hos oss här på TripAdvisor. Tyvärr råkade du avboka ditt eget rum också då du avbokade din väns rum, vi har inte avbokat något rum här på hotellet. När du sedan kontaktade oss och vi gjorde en ny bokning fanns inte rumstypen du hade bokat först tillgänglig längre, därav det dyrare priset då det blev ett standardrum istället för ekonomirum. Ledsen om det inte framkom på ett bra sätt.

Vi tar åt oss av dina synpunkter och tackar för att vi får något att arbeta med för att förbättra vår produkt och service.

Hoppas att vi trots allt får chansen att välkomna dig åter i framtiden.

Med vänliga häklsningar,

Nathalie C, Quality Hotel Luleå

Anmeldt 9. september 2019

Når en har reist langt er det en forutsetning at hotellet er ok, men jeg venter ikke å finne hår fra tidligere gjester i dusjen!
Dette er for dårlig!
Når et allergirom i 1. etasje har tepper som er helt nedslitte - og det ligger "noe" langs veggene på badet - da er det ikke mye allergivennlig!
En meget solid frukost retter opp noe av inntrykket!

Romtips: Rom høyere opp gir deg mulighet til å ha vindu åpent nattestid for å bedre luftkvalitet
Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Keinapel
Nathalie C, Public Relations Manager på Quality Hotel Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Hej!

Tack för ditt omdöme och vi beklagar att städningen inte var till blåtenhet.

Jag har vidarebefordrat dina synpunkter till städansvarige.

Hoppas vi ändå får chansen att välkomna dig åter igen.

Med vänliga hälsningar,

Nathalie C

Anmeldt 30. juli 2019

Tilbragte 4 netter der. Med 30-36gr ute, så var det selvsagt varmt om natten.
Dobbel rommet var medium størrelse på, men standarden var bra. Sengen var litt i mykeste laget og dårlig med sitteplass. Var 1 enkel stol å sitte i, slik at 1 måtte sitte på sengen. Dusjen var åpen løsning, slik at det ble mye vann på gulvet.

Frokosten var bra med godt utvalg.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, frohanss
Nathalie C, Public Relations Manager på Quality Hotel Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2019

Tack för omdömet och dina synpunkter.

Hjärtligt välkommen åter!

Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte i Luleå som den siste av stedene vi besøkte i vår ferie. Hotellet var rent og fint. Det var vanskelig med parkering av egne sykler da dem ikke tilbydde noe rom for det utenom i garasjen. Hotellets personale gjorde jobben sin, men ikke mer heller. I resepsjonen var det vanskelig å finne et smil. Mulig de var slitne. Det var også ei som tok telefonen istedenfor å snakke med meg som var i kø. Det var riktig nok ikke alle som manglet smil heldigvis :) Frokosten var meget bra, bortsett fra at appelsinjuicen var utvannet ganske mye.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, sveinreiersen

Hej och tack för dina synpunkter och ditt omdöme.

Vi tar detta vidare till receptionschefen.

Hjärtligt välkommen åter!

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet når vi besøkte Luleå sist, det er et greit hotell med veldig god beliggenhet. Det som trekker ned er kjedelig frokost med kalde egg, lite baderom, dårlig rengjøring, vi fant en brukt snus på gulvet. Ellers et bra hotell som kunne vært enda litt bedre med noen små justeringer. Veldig Hyggelig personalet..

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, espjo
Nathalie C, Guest Relations Manager på Quality Hotel Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2019

Hej!

Tack för det fina omdömet och tack även för era synpunkter. Det ska naturligtvis vara bra städat och äggen ska vara varma så jag vidarebefordrar detta till mina kollegor på respektive avdelning och hoppas vi snart får välkomna er åter.

Med vänliga hälsningar,

Nathalie C