Jan N
getlstd_property_photo
    18.2 km fra Best Western Plus Hotel Savoy
    Se flere hoteller i Luleå
    Anmeldt 16. juli 2021

Personalet er veldig hyggelige. Beliggenheten er ypperlig, og de har det et hotell trenger å inneholde. God mat, middag til alle prisnivåer, fri tilgang til boblebad, badstu og trening, og fine rom! Det er fint å komme over slike hotell. Da er det enkelt å velge når man kommer tilbake til Luleå, fordi man vet hva man får, og jeg blir fornøyd hver gang!

Dato for oppholdet: juli 2021
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
    Takk, Svennis1966
    Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Dette er ett hotell vi virkelig kan anbefale. Vi kommer alltid tilbake til denne plassen når vi er i Luleå. Vi blir alltid møtt med ett smil i resepsjonen og servicen er fantastisk. Fine rom med gode senger og god plass. Frokosten er veldig bra og restauranten serverer gode lunsjer og middager. Jeg liker også veldig godt at det er mulighet for å parkere inne i kjelleren på hotellet. Og til slutt så må man ikke glemme at det er en spa avdeling i kjelleren også, med boblebad og badstue. I tillegg så kan man også bestille forskjellige behandlinger.
    Vi kommer garantert tilbake

Dato for oppholdet: mars 2020
    Takk, 813espenj
    Anmeldt 30. juli 2019

Som vanlig møtt av hyggelig smilende betjening :)
    Nydelig stort rom,stort flott bad,og ei alldeles nydelig herlig seng :)
    Var 2 netter denne gang.
    Frokost helt nydelig. Hotellet ligger flott til,og en fin uteplass og sitte på.
    Vært her noen ganger,og kommer garantert tilbake igjen :)
    Nydelig mat har de også av flere sorter :)
    Har absolutt ingenting og klage på,for her har vi alt man ønsker seg :)
    Og Luleå er en fantastisk flott by :)

Dato for oppholdet: juni 2019
    Takk, Gretha2013
    Anmeldt 16. juni 2019

Vi ankom hotellet litt sent på ettermiddagen, og ble tildelt rom umiddelbart, Dette rommet hadde feil på TV, og jeg klagde på det - og fikk beskjed om at det skulle bli ordnet av vaktmesteren.
    Etter å ha gått en tur - og vært ute til middag - var TV-ikke ordnet enda. Jeg spurte om dette ville bli ordnet - og fikk da beskjed om at jeg kunne bytte rom. Ok, men dette kunne vært gjort med det samme.for jeg tror ikke denne feilen oppsto når vi ankom hotellet!
    Frokosten var ok, men det ble fort tomt for pålegg uten at det ble oppfyllt mens vi spiste.Litt dårlig synes jeg,

Romtips: Rom mot baksiden gir ingen utsikt - og det anbefales å holde vinduene lukket når du forlater rommet!
    Dato for oppholdet: juni 2019
    Takk, Keinapel
    Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Et flott nyoppusset hotell med hyggelig serviceinnstillt personale. Rommet var kult, med kaffemaskin, dusj, deilige senger. Frokosten utmerket, stort utvalg. Lett med parkering rett utenfor hotellet. Automat; 08-19

Dato for oppholdet: oktober 2018
    Takk, lineb163