Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 113
Vis tilbud
Booking.com
Hotels.com
Expedia.comUSD 113
eDreams
FindHotelUSD 113
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (731)
Filtrer anmeldelser
731 resultater
Vurdering fra reisende
253
321
111
35
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
253
321
111
35
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 731 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018

Et behagelig og fint hotell med komfortable rom beliggende i Luleå sentrum. Personalet var svært imøtekommende og behagelige.
Sunn og god frokost i romslig og elegant frokostsal.
Vi kommer svært gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, RolfEH2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kicki I, Receptionschef på Elite Stadshotell Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019
Google-oversetting

Bästa RolfEH2014,
Tusen tack för att ni tog er tid att svara på vår webenkät.
Vi vill önska er varmt välkomna tillbaka till oss.

Mvh.
Kicki Isaksson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Veldig bra hotell. Fin beliggenhet midt i sentrum. Hyggelig betjening. .Veldig bra frokost .Bishop Arms pub med sitt gode utvalg av drikker. De hadde en meny på mat som ikke var så stor ,men det dem serverte var veldig godt.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, Edmund H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kicki I, Receptionschef på Elite Stadshotell Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
Google-oversetting

Bästa Edmund H,
Tusen tack för dina trevliga kommentarer.
Ni är varmt välkomna tillbaka igen.

Mvh.
Kicki Isaksson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Godt gammelt hotell . Grei service , blid og hyggelige folk i resepsjonen . Hotellpub , v/inngangsdøren . Garasje for mc , fint for da slipp man å la mc'n stå ute ubevoktet . Men frokosten kan dem forbedre mye , ikke mye å skryte av der . Men alt i alt , helt greit .

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Leo D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kicki I, Receptionschef på Elite Stadshotell Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018
Google-oversetting

Bästa Leo D,
tack för Dina kommentarer, de är viktiga för oss. Trevligt att Ni trivdes på hotellet.
Ni är varmt välkommna tillbaka.

Mvh.
Kicki Isaksson


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

Kjempeflott hotell minst i sentrum. Manglet aircondition på rommene. Var vifte på rommene. Gode senger å ligge i. Rent å pent. God service. Frokost kunne hvert litt mere utvalg i. Fin liten park utenfor hotellet. Har også rom for dyr. Hadde selv en hund med og den trivdes godt der.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, sasvend
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kicki I, Receptionschef på Elite Stadshotell Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Bästa sasvend,
Tack för att Ni lämnade kommentarer efter Er vistelse i Juli, som för övrigt var en av de varmaste månaderna på länge.
Vi ser fram mot att se Er som gäst här fler gånger och önskar Er varmt välkommen tillbaka.

Mvh.
Kick Isaksson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Sentral beliggenhet. Fine rom med gode senger. Kjøleskap på rommet. Hyggelige folk i resepsjonen. Parkering i hotellets kjeller som kostet ekstra. Stor og fin frokostsal. God frokost, bortsett fra eggerøren. De som jobbet i frokostsalen virket uglade og trege. Vi kommer tilbake pga beliggenhet, pris og gode senger.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ToneL298
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kicki I, Receptionschef på Elite Stadshotell Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018
Google-oversetting

Bästa Tone L.
Tack för dina fina recensioner efter Er vistelse här i Juli.
Vi tar till oss av Era kommentarer och vill samtidigt passa på att hälsa Er välkommen tillbaka till oss.

Mvh.
Kicki Isaksson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser