Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 147
Hotels.comUSD 147
Expedia.comUSD 147
PricelineUSD 147
eDreams
ZenHotels.comUSD 152
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 13. juli 2022

Bra fasiliteter på hotellet med et lite innendørsbasseng, treningsstudio, aktivitetsrom for barn, veldig god frokost, rett ved McDonald og grei plass til familie med to små barn på rommet. Det eneste som er minus med hotellet, er varmen. Ingen aircondition på rommet og det gikk nesten ikke an p sove der når det var varmt ute på sommeren. Hjalp ikke så mye å ha vinduet oppe, i tillegg gikk det en bråkete vei rett utfor hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, anetsol
Scandic Luleå, General Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022

Hej

Tusen tack för er gäst recension.
Roligt att se att ni gillade er vistelse hos oss.
Ni är varmt välkommen tillbaka snart igen.

Anmeldt 24. september 2021

Dato for oppholdet: september 2021
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Scandic Luleå, General Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2021

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Svært dårlige forhold ift hygiene mtp risk for spredning av coronavirus ifm frokostservering. Ikke sprit ved alle innganger, en spritflaske langt unna servering, gjester overholder ikke avstand. Om dette er representativt for Sverige er det ikke merkelig at en har hatt så høye smittetall.

Selv om personale fikk tilbakemelding ble ikke sprit satt frem ved alle innganger til matsalen.

Romtips: Spis utenom rush og ta med håndsprit
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, 491davidn
Scandic Luleå, General Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2021

Hej

Tack för er feedback efter ert besök hos oss.
Jag beklagar verkligen att ni inte tyckte att vi tog ansvar för att minska smittspridningen i samband med frukosten.
Vi jobbar med en rad förebyggande åtgärder så som slotttider på frukosten för att minska antalet som äter samtidigt men även bordsplacering och handsprit tillgängligt på flera ställen.
Vi kommer givetvis ta till oss det ni säger och försöka bli ännu bättre på detta framöver.

Hoppas att ni trots allt kan tänka er att komma och besöka oss igen.

Anmeldt 9. januar 2020

Vi overnattet på hotellet natt til nyttårsaften i forbindelse med shoppingtur på Storheden. Hotellet bærer preg av at det er gammelt og ikke oppgradert. Rommet var trangt, sengen var lite komfortabel og hadde bittesmå puter. Restauranten hvor frokosten ble servert var helt ok, men stekte egg var ikke en del av bufferen. Personalet var serviceinnstilt og hyggelig, men dette hotellet trenger virkelig et ansiktsløft.

Dato for oppholdet: desember 2019
1  Takk, Hege Elisabeth B
Scandic_Lulea, Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2020

Hej
Vad kul att höra att ni gillade vår personal.
Däremot vad det tråkigt att ni upplevde att hotellet behövde ett ansiktslyft.
Hela hotellet total renoverades 2014 och vi har precis börjat med en stor tillbyggnad av både rum och restaurang som kommer stå klart 2021 så vi gör otroligt mycket investeringar för att våra gäster ska trivas hos oss i framtiden.
Hoppas att ni trots allt vill komma och bo här igen.

Anmeldt 1. september 2019

Dato for oppholdet: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com