Janita S
Romtips: God parkering
Scandic Luleå, General ManagerScandic Lulea, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. juli 2023
Hej

Tusen tack för ert gäst betyg och tack för all fin feedback vi fick av er efter er vistelse hos oss.

Frokost inkludert
    16.5 km fra Scandic Lulea
    Se flere hoteller i Luleå
    Anmeldt 6. november 2022

Dato for oppholdet: oktober 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Scandic Luleå, General Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2022

Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Pluss for godt med parkeringsplasser. Vi fikk nok ett gammelt rom, og "luften sto stille" vanskelig å sove. Fine felles arealer og ok frokost. Ligger like utenfor luleå, lett og finne fram og grei ankomst

Takk, CathrineJ_13
    Scandic Luleå, General Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2022

Hej Cathrine

Tusen tack för er gäst kommentar.
    Kul att ni gillade vår frukost och att ni ni fick ett fint välkomnande.
    Under sommaren när det är varmt så kan det upplevas att luften står lite stilla men vi har satt in fläktar i alla rum för att hjälpa till med cirkulationen av luften.

Ni är varmt välkommen tillbaka igen.

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Kjempeflott familiehotell. Antakeligvis det beste hotellet for barn vi har vært innom i Norden…
    Men, mye kan forbedres:
    - sinnsykt varmt i gang og på rom, til tross for bare 15 grader ute
    - fotballspill, hockeyspill og biljard hadde mangler, spesielt to første hadde fortjent noen tusenlapper i et bytte…
    - frokosten manglet skikkelig juice, melken var varm, bløtkokte egg var kald, etc
    - middagen vi spiste var kjedelig og ikke verdt 225kr

Men manglene til tross, opplevelsen til barna var topp! Derfor 5 av 5…

Romtips: Be om et rom vekk fra trafikk
    Takk, VidarTB
    Scandic Luleå, General Manager på Scandic Lulea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2022

Hej Vidar

Tusen tack för er gäst kommentar och all värdefull feedback ni lämnade.
    Vi kommer ta till oss feedbacken och se vad vi kan göra bättre framöver.
    Men givetvis kul att ni tyckte att vi var ett bra och trevligt hotell att besöka med barn.

Ni är varmt välkomna tillbaka snart igen.

Anmeldt 18. juli 2022

Helt ordinært men alt for dyrt for en natt (1590,-). Middels god frokost, utvannet juice men godt utvalg av laktosefrie alternativer til melk. Brødet virket ikke ferskt, og de hadde enten hvitt brød eller 100% grovt brød - savnet en mellomting. Middels seng, bitteliten dårlig hodepute. (Norskt par, 36 og 32)

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, Malise P

Hej KorneliaPatrica

Tack för er gästkommentar efter ert besök hos oss tidigare i sommar.
    Tråkigt att se att ni inte var helt nöjd men vi tar tacksamt emot feedbacken och kommer försöka göra allt vi kan för att bli bättre framöver.

Anmeldt 13. juli 2022

Bra fasiliteter på hotellet med et lite innendørsbasseng, treningsstudio, aktivitetsrom for barn, veldig god frokost, rett ved McDonald og grei plass til familie med to små barn på rommet. Det eneste som er minus med hotellet, er varmen. Ingen aircondition på rommet og det gikk nesten ikke an p sove der når det var varmt ute på sommeren. Hjalp ikke så mye å ha vinduet oppe, i tillegg gikk det en bråkete vei rett utfor hotellet.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Takk, anetsol

Hej

Tusen tack för er gäst recension.
    Roligt att se att ni gillade er vistelse hos oss.