“Nydelig mat og hyggelig servitør 🥰”
Anmeldelse av Restaurang Chowkeeng

Restaurang Chowkeeng
Vurdert som nr. 5 av 159 Restauranter i Luleå
Kjøkken: Kinesisk, Indisk, Koreansk
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Fant dette stedet helt random og spiste med min familie på 4. Utrolig god mat! Bestilte fried rice med kylling og fried duck. Super hyggelig servitør og maten tok ikke lang tid! Grei pris for et godt måltid!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Phoebr O

Anmeldt 11. august 2022

En familie på 7, med 5 barn/ungdommer var alle svært fornøyde med maten. Rause porsjoner og velsmakende asiatisk mat til en hyggelig pris. Rent og pent, hyggelig betjening som ytre god service. Anbefales

Dato for besøk: august 2022
Takk, johndavyo
Anmeldt 25. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig mat! Gode smaker, ferske råvarer, passelig store porsjoner. Hyggelig betjening og god service! Vi anbefaler denne plassen, både om du vil spise kinesisk eller indisk mat!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, maritj651
Anmeldt 9. januar 2020

Vi besøkte restauranten lille nyttårsaften tidlig på kvelden. Parkering rett utenfor inngangsdøren- veldig bra. Trivelige lokaler, god atmosfære og service. Menyen bestod av kinesisk, indiske og koreanske retter. Maten smakte godt og ble servert raskt. Prisen var snill og her fikk vi mye igjen for pengene.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hege Elisabeth B
restaurangchowkeeng, Owner på Restaurang Chowkeeng, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mars 2020

Vi, på restaurang Chowkeeng är mycket glada att vi har kunnat uppfylla era förväntningar och göra ert nyårsfirande minnesvärt. Tack för att ni besökt oss och vi hoppas att kunna se dig och din familj snart igen.

Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Skulle spise her, men det var ikke åpent selv om det skulle vært åpent i følge TripAdvisor. Et annen spisested fikk besøk av oss.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 74annhelena

Reisende som så på Restaurang Chowkeeng, så også på

Har du vært i Restaurang Chowkeeng? Del dine erfaringer!