Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og billig mat”
Anmeldelse av Baan Thai

Baan Thai
Vurdert som nr. 44 av 148 Restauranter i Luleå
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening som ønsket oss velkommen og viste oss til et fint bord ved vinduet ut mot gaten. Vi bestilte stekt laks og pizza. Det var ganske store porsjoner så man blir god og mett. Ikke noe å si på prisen heller, billig iforhold til andre restauranter i nærheten.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 789jand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 102 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2018

Baan Thai lå en liten spasertur fra Comfort Hotel Artic gjennom en fin park til gågata.God mat og mange retter å velge i.Ok priser.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Jan H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Nydelig mat. Minus at de stenger kjøkken kl 9 og 8 i helgene. Personalet kunne vært mer smilende. Ellers flott

Dato for besøk: juli 2018
Takk, RikkeM161
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Helt fantastisk god mat og god service.
Ventet 10 minutter på msten og resturant var nesten fullsatt. Tipp topp

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Rehepe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017

Var ok lokaler og ok betjening. Synes kanskje de var noe høylytt bak disken der de egentlig bare "hang". Personlig synes jeg ikke noe om det. Maten var så som så. Kald hovedrett men den var god. Kyllingspyd var ikke helt bra. Fremdeles rosa kjøtt,ikke bra! Vi klaget og feil ble rettet opp. Spiser nok ikke der igjen under våres opphold i Luleå!

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bareme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Baan Thai, så også på

 

Har du vært i Baan Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din