Kjell D
5.4 km fra First Camp Nydala-Umea
5.6 km fra First Camp Nydala-Umea
Se flere hoteller i Umeå
Anmeldt 28. august 2021

Ok camping, men kaldt vann. Sa fra flere ganger om at det var ubehagelig kaldt vann. Fikk beskjed om at det hadde vært folk å sett på varmtvannsanlegget og alt var ok. Jeg målte temperaturen på varmtvannet ved flere anledninger til å være mellom 32 og 38 ⁰c. Det var med kaldvannet avstengt. Dette er for dårlig! Kan forstå når anlegget leverer på max og det er 1500 gjester og mange bruker vann samtidig, men da vi var der var campingen langt under halvfull.

Tips: Byske Havsbad har deilig varmt vann 😍

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 702marlons
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Selve plassen er veldig grei og barnevennlig, litt utenfor byen, men med direkte tilknytning til strand og Umelagun som er utebadeland. Veldig fint der!

Vi ringte i forkant av besøket vært for å høre om hvilke Covid-19 tiltak de har, de sa de rengjorde flere ganger daglig. Men her ble vi ikke imponert spesielt med hensyn til Covid-19, kunne vi bevitne fellestoaletter som tydelig ikke ble vasket flere ganger daglig, og et papir som ble liggende på samme plass på samme toalettet i tre dager i strekk. Flekker på vask/speil/glasshylle/toalett som ikke ble vasket på flere dager.

Alt i alt hadde vi i utgangspunktet ikke særlig høye forventninger med tanke på at prisen var veldig rimelig, noe som nok sikkert reddet oss her. Vi forventet ikke stort, og fikk derfor en balanse mellom forventninger og levert opplevelse. Vi leide hytte uten toalett og dusj.

Umeå i seg selv er faktisk verst besøket uansett og vi kommer nok tilbake men muligens i hytte med egen dusj og toalett!

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Stinelisek
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Familie på fire, med to barn på 8 og 9 år. Ingen av oss fire fikk oss en varm dusj under hele oppholdet. Barna fikk ikke skylt ut shampoen før de måtte gi tapt for det kalde vannet i dusjen.
Hvis man skulle på toalettet så måtte man holde seg for nesa, for der luktet det konstant. Dårlig vasket på det store service-huset.
For ikke å snakke om prisen!!! Helt horribelt at de kan ta så mye for noe så dårlig..

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, I6119WIelisabeths
Anmeldt 3. august 2021

Familie på fire som bodde i campingvogn. Den desidert dyreste campingplassen vi har bodd på, med priser på rundt 600 kr pr natt. Elendig renhold - servicehusene er gamle, nedslitte og illeluktende. Til og med dusjrommet luktet kloakk - hvordan er det mulig? Gratis dusj - men det var kun kaldt vann hele uken vi var der! På natta var det mye festbråk, men siden de ikke har vakthold, må du enten ordne opp selv, eller leve med det. For din egen del - styr unna… Det finnes mange alternativer Västerbotten som både er billigere og mye bedre.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, 509j_rgenf
Anmeldt 25. juli 2019

Det var bare kald vatten i dusjene på ettermiddagen. Slik kan det ikke være når ungene skal dusje! Det må lages flere familie rom og flere service hus slik at man unngår å stå så lenge i dusj og toalett kø!

Dato for oppholdet: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, tomeG3904HK