Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 164
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 164
Vis tilbud
Destinia.com
USD 158
Vis tilbud
Hotels.comUSD 164
PricelineUSD 164
ScandicHotels.comUSD 161
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (784)
Filtrer anmeldelser
784 resultater
Vurdering fra reisende
203
298
174
84
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
203
298
174
84
25
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 784 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sanna Flodin, Guest Services / Front Office på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Et helgeopphold her er absolutt å anbefale. Som alltid er det utsøkt frokost på Scandic. Mye å velge i, friske grønnsaker, egg, bacon, rundstykker.... Ja alt en kan ønske seg. Flott resepsjonsområdet med peis, dynastitrapp og koselig sittegruppe. Moderne og reint. Gode senger og reint på rommene. Personalet er hyggelig og hotellet holder en grønn profil. Anbefales!!!

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, traveleliz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sanna F, rec på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2020
Google-oversetting

Hej och tack för era 4 stjärnor! och för att ni tait er tid att skriva er feedback
ni är varmt välkomna åter
Varma Hälsningar
Louise

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019

Hadde et veldig hyggelig opphold. Fikk prøvd badstue og velvære i toppetasjen, med god utsikt. Ellers gjennomsnittlige rom; rene og fin størrelse, men ikke noe ekstraordinært utenom det.
Testet restauranten også. Spiste biff og den var veldig mør og god. Sausen kanskje litt salt.
Veldig god frokost i restaurant. Greit utvalg.
Grei garasje hvis man kommer med bil. Lurt å reservere plass i garasje på forhånd.
De som jobbet i resepsjonen var veldig imøtekommende og hyggelige.

Dato for oppholdet: august 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Oddarve86
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sanna F, Front Office Manager på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2019
Google-oversetting

Hej.
tack för din fina recention. Välkommen åter :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Leide 3 rom her, de var helt greie, men litt slitne. Fikk først ett rom i 14. etasje, men der luktet det så forferdelig kloakk så der gikk det ikke an å bo. Klagde å fikk ett nytt rom i 9. etasje. Fikk også gratis kaffe og to poser med vann og godteri som unnskyldning. Frokosten var bra. Hotellet ligger nesten i gågaten. Minus at det er mye festbråk utenfor, så måtte sove med vinduene lukket.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 158linaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Carl_Scandic_Umea, Shiftleader Frontdesk på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2019
Google-oversetting

Hej!

Tack så mycket för du tog din tid att lämna ett omdöme!
Tråkigt att det var lite sturigt i början av vistelsen, men skönt att det löste sig ändå.

Hoppas vi kan undvika flytten av rum till nästa gång.
Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar,
Carl / Receptionen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019

Vi har benyttet hotellkjeden i mange år - følgelig har vi vært fornøyd. Men det som har møtt oss i sommer er egentlig under enhver kritikk. Hensikten er prøvd kamuflert med "miljøhensyn". Greit nok om man bare overnatter underveis, men med flere overnattinger er det, for hotellet, bare pinlig! Det skal i utgangspunktet BARE gjøres rent ved avreise! Og dette iverksettes uten at hotellet er totalt rengjort ('sterilisert') på forhånd. For hotellet er langt fra RENT overalt og med stort belegg trenger ingen mye fantasi for å forstå at det ikke skal mye til for at dette blir en bakteriebombe. Når denne type innsparing settes i system blir det akseptabelt at hver enkelt av personalets og gjesters subjektive mening om renhold bestemmer hygienen. I tillegg er standarden på frokosten blitt dårligere.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, sveinhi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sanna Flodin, Guest Services / Front Office på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020
Google-oversetting

Hej,
Tusen tack för din feedback! Ser självklart till att lyfta den med vår husfru.
Varmt välkommen åter!

Vänliga hälsningar
Sanna Flodin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser