Ken Rune S
Anmeldelse av Scandic Plaza Umea
2,0 av 5 boblerAnmeldt 27. aug. 2022
Dato for oppholdet: august 2022
Sanna Flodin, Guest Services / Front OfficeScandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. aug. 2022
Hej,

Tusen tack för du tagit dig tid att ge oss feedback. Vad tråkigt att höra att vi inte uppfyllde dina förväntningar, vi tar till oss av er feedback och hoppas vi får möjlighet att välkomna er igen.

Vänliga hälsningar
0.3 km fra Scandic Plaza Umea
0.0 km fra Scandic Plaza Umea
Se flere hoteller i Umeå
Anmeldt 6. oktober 2021

Når vi i Norge har med "Plaza" i hotel navnet da regner vi med kvalitet.
Helt ok å måtte be om renhold av rommet,og det gjorde vi en gang på disse dagene.

Vi bad om renhold og toalettpapir, noen hadde vært på rommet og ihvertfall fall brettet hånddukenene. Sengen var ikke oppredd og inget toalettpapir.

Herretoalettett i resepsjonsområdet var totalt uakseptabelt uhygienisk da jeg måtte bruke det på dagtid, og brukte det igjen på kveldstid. Toalettet var like uhygiensik på begge tidspunktene, dvs toalettet var tydelig brukt til avføring og ikke rengjort.

Denne kvelden skulle vi spise middag i hotellets restaurant, og det ble ingen hyggelig opplevelse. Først fikk vi feil mat servert, og på runde to feil igjen.
Og så endelig etter en time fikk vi nesten rett bestilling, min fru fikk kjøttet ikke i nærheten av det hun hadde bestillt. Nemlig godt stekt, det var rødt innvendig så det holdt!
I kompensajon av vår Rumenske kelner fikk vi ett glass vin hver som vi ikke betalte for, og han står det respekt av. Han prøvde virkelig.
Virker også veldig lettvint bare å stenge gymet pga vannskade, mangler viljen på å få det åpnet fort?
Hotellet virker litt nedslitt og mangel på oppgradering virker litt fraværende.
Det positive må være at frokosten er ok.

Dato for oppholdet: oktober 2021
1  Takk, hugostra
Sanna Flodin, Guest Services / Front Office på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2021

Hi,
Thank you so much for sharing your experience with us. We’re so sad to hear that you didn’t get the great service that you expected during your stay. We’ll look into this incident and will take actions to prevent it from happening in the future.
Very welcome back!

Kind regards,
Sanna

Anmeldt 31. juli 2021

Fint hotell med kjempehyggelige ansatte. God service! Rommet ble veldig varmt siden det ikke var kjøleanlegg der, så det ble litt dårlig søvn på oss selv om vi fikk utlevert 2 vifter. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Tour812650
Sanna Flodin, Guest Services / Front Office på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2021

Hej,
Tusen tack som har tagit er dig att skriva ett omdöme. Hoppas vi ses snart igen!

Vänliga hälsningar
Sanna Flodin

Anmeldt 25. august 2020

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Sanna Flodin, Guest Services / Front Office på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Et helgeopphold her er absolutt å anbefale. Som alltid er det utsøkt frokost på Scandic. Mye å velge i, friske grønnsaker, egg, bacon, rundstykker.... Ja alt en kan ønske seg. Flott resepsjonsområdet med peis, dynastitrapp og koselig sittegruppe. Moderne og reint. Gode senger og reint på rommene. Personalet er hyggelig og hotellet holder en grønn profil. Anbefales!!!

Dato for oppholdet: desember 2019
1  Takk, traveleliz
Sanna F, rec på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2020

Hej och tack för era 4 stjärnor! och för att ni tait er tid att skriva er feedback
ni är varmt välkomna åter
Varma Hälsningar
Louise

Anmeldt 12. august 2019

Hadde et veldig hyggelig opphold. Fikk prøvd badstue og velvære i toppetasjen, med god utsikt. Ellers gjennomsnittlige rom; rene og fin størrelse, men ikke noe ekstraordinært utenom det.
Testet restauranten også. Spiste biff og den var veldig mør og god. Sausen kanskje litt salt.
Veldig god frokost i restaurant. Greit utvalg.
Grei garasje hvis man kommer med bil. Lurt å reservere plass i garasje på forhånd.
De som jobbet i resepsjonen var veldig imøtekommende og hyggelige.

Dato for oppholdet: august 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Oddarve86
Sanna F, Front Office Manager på Scandic Plaza Umea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2019

Hej.
tack för din fina recention. Välkommen åter :)