“Dårlig service”
Anmeldelse av Smak Bar & Bistro

Smak Bar & Bistro
Vurdert som nr. 119 av 228 Restauranter i Umeå
Anmeldt 13. august 2022

Besøkte stedet i dag for å spise en lunch. Kun èn annen gjest på stedet og ingen ansatte tilstede. Etter vi hadde stått en stund og ventet, ringte vi på og en ung medarbeider kom til kassen. Han fremsto usikker og brukte lang tid på å legge inn bestillingen på kassaapparat, han var to ganger på bakrommet underveis i bestillingen. Dog var han høflig og beklaget seg. Han fikk ikke til å legge inn retten fra barnemenyen, så han forklarte at han måtte registrere det som noe annet. Jeg kontrollerte kvitteringen etterpå og ser at han har tatt betalt for ytterligere èn rett til 115,-. Da jeg ga beskjed om dette og viser kvitteringen, benekter han først at han har gjort det, men innser tabben og ber om at jeg venter slik at han får ordnet opp. Det observeres at samme hansker benyttes ved bruk av kasseapparat, håndtering Av mat og det tas i dørhåndtak med de samme hanskene!
Maten kommer på bordet: barnepannekake, barnepastasallad og to cæsarsallad. Undertegnede finner et hår i maten umiddelbart og lar være å spise salaten. Det kommer en kvinnelig ansatt og sier hun har refundert hele beløpet og at vi må gjøre opp regningen i etterkant. Tilbyr en kopp kaffe som kompensasjon.
Undertegnede gir beskjed om håret i maten og får beskjed om at jeg hadde kun betalt 60 kroner for èn av rettene (som jeg uansett prøvde å forklare at det var den opprinnelige prisen og ingen reduksjon!). Beklaget for håret i maten, men mente jeg måtte betale full pris for Cæsarsalaten. Dette tok alt i alt veldig lang tid og veldig dårlig service. Har i skrivende stund betalt dobbelt opp for den dårlige maten og ikke fått refundert beløpet til konto.

Dato for besøk: august 2022

Anmeldt 7. oktober 2023

Dato for besøk: oktober 2023

Reisende som så på Smak Bar & Bistro, så også på

Umeå, Västerbotten

Har du vært i Smak Bar & Bistro? Del dine erfaringer!