Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 135
USD 129
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Expedia.comUSD 135
Hotels.comUSD 135
TravelocityUSD 135
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (399)
Filtrer anmeldelser
399 resultater
Vurdering fra reisende
169
153
47
22
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
169
153
47
22
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 399 anmeldelser
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Et sjarmerende og sentralt hotell. Koselig rom, god seng og hyggelig betjening. Frokostbuffeten er kanskje ikke så stor, men den har det en trenger.
Hotellet ligger like ved handlegater, barer og restauranter. Vi kommer nok til å bestille dette hoteller neste gang også.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Fiamora
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Fikk tidlig innsjekk etter hyggelig telefonsamtale før ankomst.
Svært imøtekommende og serviceinnstilt personale.
Romslige, fine og rene rom.
God og variert frokost.
Eneste minus er dårlig gjesteparkering, kunne bruke parkeringshus i nabobygg hvis det var fullt utenfor hotell, men det stenger klokken 22.00. Måtte finne annen parkering i sentrum, og betale ekstra for dette.
Men alt i alt, meget fornøyd med hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, andreasaasegg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2017 via mobile enheter

Ett ganske nytt hotell i ett gammelt bygg, med fin atmosfære . Nært sentrum. Parkeringen var full da vi kom ,men resepsjonisten hjalp oss å finne plass i et p- hus like ved .
Fine nye rom og en deilig seng . Litt lytt mellom etagene - ble vekket noen ganger av stol skraping fra andre rom/etager. Nydelig og variert frokost , lang servering i helgene: helt til kl 12!

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 239sissel_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Dette hotellet var en skikkelig overraskelse. I fjor ble det gamle guttegymnaset gjort om til hotell. Resultatet er svært vellykket. Her er det bokstavelig talt høyt under taket, og rommene er praktfulle. Salonger, møtesaler og en flott frokostsal. Slike hotell med en historie liker vi. Skal vi gi et råd til hotellets ledelse, måtte det være å gjøre mer utav bygningens (grunnlagt 1897) historie.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, jandit2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara J, Hotelldirektör på Elite Hotel Mimer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2017
Google-oversetting

Hej,
Tusen tack för att ni tagit er tid att ge oss ert omdöme - och tack för ett fint sådant. Jag hoppas att ni, när ni återvänder nästa år, kommer överraskas på nytt. Vi tar med oss alla idéer framåt och kanske får vi anledning att återkomma till hotellets historia.
Må gott så länge och varmt välkomna tillbaka till oss,
Sara med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017

Fint hotell, fine rom, hadde med hund og det gikk veldig bra, de hadde et fint rom så hunden kunne være med. Blide folk spesielt i resepsjonen når vi kom på kvelden . Frokosten var veldig god og godt utvalg .

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, 642anitae
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara J, Hotelldirektör på Elite Hotel Mimer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2017
Google-oversetting

Hej Anita,
Tusen tack för att du tagit dig tid för att skriva om oss - jag är glad över att både du och hunden trivdes bra hos oss och ni är såklart varmt välkomna tillbaka till oss snart igen.
Ha en fortsatt fin sommar
Sara

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser