Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
ScandicHotels.comUSD 130
Expedia.comUSD 130
Hotels.comUSD 130
TravelocityUSD 130
PricelineUSD 131
FindHotelUSD 131
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (451)
Filtrer anmeldelser
451 resultater
Vurdering fra reisende
138
159
100
38
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
138
159
100
38
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 451 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria Tresö, Other på Scandic Ornskoldsvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. januar 2020

Svært bra opplevelse til tross for ombygging og oppussing av hotellet.
Personalet var veldig imøtekommende og hyggelig.
God og variert frokost.
Det var stille om natten så vi hadde et godt opphold på vår gjennomreise.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, bjornstolt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria T, Guest Relations Manager på Scandic Ornskoldsvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020
Google-oversetting

Hej bjornstolt och tusen tack för din fina recension! Precis som du skriver så är vi inne i slutfasen av utbyggnad och renovering av hotelldelen. Inom kort är detta arbete avklarat och vi påbörjar renovering av kök/restaurang. Allt klart innan sommaren. Så trevligt att höra att ni blev väl omhändertagna av vår personal, njöt av frukosten och kunde sova gott. Hoppas vi ses snart igen,
Mvh Maria Scandic Örnsköldsvik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Var på gennemrejse og trengte en plass å sove. God servise i resepsjonen og fine rom. Rent og fint. Frokosten var ikke bra. Der var ikke travelt i restauranten og der ble ikke ryddet av bordene. Rikt utvalg av frokost, men meget uappetitligt anrettet. Frokosten var en skuffelse.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 75henriette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria T, Guest Relations Manager på Scandic Ornskoldsvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Hej 75henriette och tack för din recension! Härligt att höra att ni trivdes i våra rum och med personalen i receptionen. Jag beklagar dock att er frukostupplevelse inte var till förnöjsamhet. Jag tar detta vidare med frukostansvarige direkt.
Tack än en gång,
Mvh Maria
Scandic Örnsköldsvik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria T, Kundansvarig på Scandic Ornskoldsvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. mars 2018

Vi kommet uanmeldt og midt på natta. Vi fikk utrolig god hjelp og service! Anbefales veldig sterkt! Romet var rent og pent og frokosten var også veldig bra. Veldig hyggelige annsatte. Beliggenhet er veldig bra

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, biancahermans1979
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria T, Kundansvarig på Scandic Ornskoldsvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2018
Google-oversetting

Hej biancahermans1979,
Tack så hjärtligt för din fina recension! Härligt att höra att ni trivdes hos oss och uppskattade vårt hotell och personal. Varmt välkomna tillbaka,
Mvh
Maria Scandic Örnsköldsvik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser