Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (282)
Filtrer anmeldelser
283 resultater
Vurdering fra reisende
69
124
62
21
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
69
124
62
21
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 283 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2018

Hotellet ligger fint til med trivelige omgivelser. For oss som var på tur nordover var det et perfekt sted for dagsstopp, mat og seng.

Jeg skrev i forespørselen om ledige rom; Ønsker nær heis, øvre etasjer, er dårlig til beins og ønsker et rom med dusj på gulv, ikke badekar, om mulig også rom med tregulv. Men trenger ikke hc-rom.

Ble møtt av hyggelig betjening i resepsjonen, etter en kort veg fra parkering. Rommet vi fikk tilfredsstilte de fleste ønsker, men var litt lite. Bonusovernatting, burde nok oppgradert.

Til middag ble det; «Halstrad rödingm brässerad babyspenat, dillveloute och smörstekta morötter och kokt potatis. Smakte.

Frokosten neste dag var i øvre Scandic-klasse.

Kommer nok igjen.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, terjegre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin A, Front Office Manager på Scandic Bollnas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2018
Google-oversetting

Hej och tack för fin feedback!

Härligt att ni är nöjda med er vistelse hos oss.
Vi hoppas se er som våra gäster igen!

/Malin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2017

Ligger litt i utkanten av sentrum, men har til gjengjeld god gratis parkering. Det er heller ikke mer enn 5 minutters spasertur inn til sentrum.
Hyggelige personer både i resepsjonen og restauranten med god service.
God mat.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 343steinarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin A, Front Office Manager på Scandic Bollnas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017
Google-oversetting

Tack för fin feedback!
Varmt välkommen tillbaka och hoppas vi ses snart igen!
// Malin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2016 via mobile enheter

Flott beliggenhet ut mot sjøen men likevel relativt sentralt. Grei gratis parkering like ved hotellet. Hyggelig og hjelpsomme personer i resepsjonen. Vi prøvde ikke restauranten, men frokosten var bra. Et hotell som trygt kan anbefales.

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 343steinarg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin A, Front Office Manager på Scandic Bollnas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2017
Google-oversetting

Hej och tack för att ni tagit er tid att lämna ett fint omdöme om vårt hotell.
Roligt att ni uppskattade vår stora fina frukostbuffé.
Varmt välkomna tillbaka till oss!

/Malin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2016

Overrasket over hotellet, sjeldent att hotellet er finere i virkeligheta enn på bilder :).
Flott frokost som ble spist på hotellets hærlige uteplass, med utsikt over elva og rekreasjonspark. Hjelpsomme og blide mennesker i jobb der, her føler man seg velkommen :).!

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Rita F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin A, Front Office Manager på Scandic Bollnas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2017
Google-oversetting

Hej och tack för ett fint omdöme om vårt hotell.
Roligt att ni är nöjda med ert besök hos oss och att frukosten smakade bra.

Varmt välkomna tillbaka!

/Malin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2016 via mobile enheter

Et fint hotell.Beliggenheten er litt utenfor sentrum ved en sjø,veldig stille og rolig der.Maten er god,hyggelige mennesker,god atmosfære og rommene er veldig bra.Vi har vært på dette hotellet mange ganger på vei til og fra Finnmark.Kan trygt anbefales

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, norwaylady1951
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin A, Front Office Manager på Scandic Bollnas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2017
Google-oversetting

Hej och tack för fin återkoppling från er vistelse hos oss.
Roligt att ni är nöjda med rummen, utsikten över sjön och maten i restaurangen.

Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss igen!

/Malin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser