Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (648)
Filtrer anmeldelser
648 resultater
Vurdering fra reisende
344
228
45
23
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
344
228
45
23
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 648 anmeldelser
Anmeldt 3. juli 2017 via mobile enheter

Et fantastisk hotell med trivelige og hjelpsomme ansatte. Frokosten var nydelig, masse å velge i og hvis det var noe man ikke fant var det alltid noen å spørre. Rommet var akkurat passe stort, lyst og luftig. Badet var rent, og dusjen var deilig! Kommer garantert tilbake hvis det blir en ny tur til Gävle!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, epline
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Isabell B, Receptionschef på Elite Grand Hotel Gävle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2017
Google-oversetting

Bästa Eline,
Vad roligt att ni trivdes bra hos oss.

Vi hoppas att ni kommer tillbaka som gäster snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Isabell Borg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2016

Dette er mitt andre opphold på dette flotte hotellet som ligger sentralt ved kanalen.
Hyggelig personal tar i mot deg når du kommer. Rommene er flotte og gir god valuta.
Gateparkering eller parkering i parkeringshus. God frokost som er inkludert i prisen.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, berg991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Isabell B, Receptionschef på Elite Grand Hotel Gävle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2016
Google-oversetting

Bästa Gäst,
Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme!

Vi hoppas på att få se er som gäster snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Isabell Borg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2016

Et rent og pent hotell med meget god service fra medarbeiderene som jobber der.
Jeg og min hund ble møtt med smil og hyggelige kommentarer fra vi kom til vi dro.
Romslige, rene og pene rom med veldig gode senger :-)
Utmerket beliggenhet i byen
Anbefales på det sterkeste

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, 241lisbethb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Isabell B, Receptionschef på Elite Grand Hotel Gävle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2016
Google-oversetting

Bästa Lisbeth,
Vad roligt att ni trivdes på vårat hotell.

Jag hoppas att vi får nöjet att hälsa er välkomna tillbaka!

Med vänliga hälsningar,
Isabell Borg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2015

Veldig fint hotell. Stort og trivelig rom, upåklagelig renhold. Frokostsalen var veldig flott. God mat! Barna satte stor pris på å få lage sine egne vaffelkaker til frokost. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende.
Minus for lekerommet, det var ganske tomt.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, makrella
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2015

Når vi ankom ble vi tatt i mot med et smil. Rommet var stort. Både voksne og barn var meget fornøyd. Lekerommet til barna var ikke mye å skryte av, men det skal ikke være noe å henge seg opp i da vi var ikke der for å leke på hotellet. Frokosten var topp. Byen Gävle var koselig og vennlig, trivsel meter konsert på torvet.

Vi hadde flaks med parkeringen, fikk plass rett utenfor.

Vi anbefaler dette hotellet. Takk for oss☺

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Asgeir L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Marie B, Hotelldirektör på Elite Grand Hotel Gävle, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2015
Google-oversetting

Hej,

Tack för fina ord om oss, kul att ni fick uppleva Gävle som stad
det händer mycket runt torget på somrarna , allt från musik till
lokala matmarknader.

Välkomna igen!
Marie Berglund

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser