Anna Emilie T
3.6 km fra Quality Hotel Sundsvall
2.2 km fra Quality Hotel Sundsvall
Se flere hoteller i Sundsvall
Anmeldt 19. juli 2022

bodde der med familie og barnebarn. Veldig godt mottatt i resepsjonen. Parkering i kjelleren. Rommet og bad var veldig bra. senga var god. Frokosten var veldig bra, artig for barnebarnet med Bernie og Lollo i frokostsalen. Veldig fornøyd med hele oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Flyglad
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Bestilte gjennom Nordic Choice appen og fikk et godt tilbud som inkluderte 3 retters middag. Nydelig mat i restauranten. Fikk rom høyt oppe. God frokost i tillegg gav en god start på dagen. Alt i alt et trivelig opphold. Hyggelig og hjelpsom betjening.

Romtips: Rimelig parkering i gaten utenfor hotellet.
Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Bjoern6500
Anmeldt 18. desember 2018

Lett å finne fram til hotellet og grei parkering i P-hus med egen inngang til hotellet.
Du blir møtt av hyggelig og hjelpsom betjening og du får fine bekvemme rom til en meget hyggelig pris. Fikk ikke prøvd restauranten da vi hadde julebord på Aveny, men frokosten var helt perfekt. Vi kommer garantert tilbake hit om vi besøker Sundsvall igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, 343steinarg
Linda_QualityHotel, Informationsansvarig på Quality Hotel Sundsvall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Hej! Vad roligt att ni trivdes hos oss. Vårt parkeringsgarage brukar vara en uppskattad bekvämlighet! Riktigt kul att du njöt av julbord och show hos oss, vi hoppas att julstämningen infann sig! Ni är riktigt välkomna åter till oss! Ha en God Jul!

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Tilbringte en natt her i august 2018. Hadde vært på Bergsåker travet hele dagen og sjekket inn sent. Kjøkkenet var egentlig stengt men takket være utmerket service fra personalet fikk vi likevel bestille mat og drikke. Kan absolutt anbefale!

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, OnyxiaBlack
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell i Sundsvall. Bare to gater ned for å være midt i sentrum.
Rent og pent hotellrom, selv om en knirkete baddør var noe irriterende. God frokost. Dog var ikke personalet av det flinkeste, kunne feks ikke oppgi frokosttider. Bra treningsrom i kjeller. God service at vi slapp å betale for kaffen. Største skuffelse var likevel at det var oppgitt at det var softismaskin på hotellet. Den ble lett etter i to dager før man fant den inne i avdelingen for konferanse. Virket som den var forbeholdt dem også. Har du lyst å gå på kino ligger det i samme bygg, og skulle du ha lyst på noe å spise sent så ligger en flott bensinstasjon på baksiden av hotellet

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, rjo013
Ulrika W, Hotelldirektör på Quality Hotel Sundsvall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018

Hej.
Ledsen för dålig information på frukosten, vi försker blanda erfaren personal med sommarmedarbetare och tillse att alla har rätt information, det ska jag sjävlklart säkerställa igen.

Varmt välkommen åter