Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 65
Vis tilbud
FindHotel
ZenHotels.com
Agoda.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
13
9
15
6
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
9
15
6
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 47 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Tidvis litt brått og trangt noen plasser for lange campingvogner. Litt dårlig luftsirkulasjon på servicehus, mye damp i taket. Trivelig betjening. Nært til sentrum, men må ha bil. Dessverre ekstremt lite å finne på for barn og ungdom. Liten lekeplass helt nede ved sjøen. Langt fra vogner som ligger lengere opp. Det betyr at man må farte videre, barn som ikke trives .....maser! På de varme dagene kan man bade nede i sjøen og oppsøke sandstrand. Enkelt opplegg for tømming av wc, av nyere dato

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 669kathrinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fant til og med plass til meg, selv om det egentlig var fullt. Sa jeg var sliten etter seks timers kjøring. Fikk også låne strømkabel (da jeg ikke fant min egen). Rolig, alle fasiliteter, badestrand (også en egen for hunder) og ok pris. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, alexanderkU6404HK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Lå på campen 2 netter i campingvogn,fikk plass nede ved stranden.
Fin og stor plass. Sanitæranlegget er veldig bra rent og ryddig.
Kort vei til Sundsvall.
Kommer gjerne tilbake.
Trivelige folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, terje s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Vi reiste hit og forventet oss litt mer. På nett sto det at det skulle finnes restaurant. Den var strøket over på campingkartet da vi kom dit. Ingenting å gjøre på campingen. Heldigvis hadde vi med sykkel. Ca 5 km inn til byen. Sure langtidsleiere på campingen. Betjeningen i resepsjonen var hyggelig. Fin plass, men anbefales ikke for barnefamilier. Sanitæranlegg ok. Flott badstue å leie. Langt til familiektiviteter.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, kullaulla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Var innom her for å sove en natt før vi skulle videre. En stor oversiktlig camping med plass til mange vogner/bobiler, telt og en del hytter. Store og fine oppstillingsplasser. Fikk velge fritt blant ledige plasser. Sanitær anlegget var stort og reinslig. En fantastisk utsikt og en fin sandstrand nede ved vannet. Kjenjte på tempraturen i vannet og det var kaldt. Kort vei inn til Sundsvall for shopping. Vi kommer tilbake ved en senere anleding, da skal vi tilbringe flere netter her!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BeateOthelie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser