mks995
Dato for oppholdet: november 2018
Maria E, Front Office ManagerElite Hotel Mollberg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. nov. 2018
Ärade gäst.

Ett stort och varmt tack för din väldigt trevliga recension.
Det gör oss mycket glada att höra att ni trivts så bra hos oss! Både när det kommer till service och bemötande, men också att ni är så nöjda med rummet, restaurangbesök och frukost.

Vi hoppas givetvis på möjligheten att få välkomna er åter!

0.0 km fra Elite Hotel Mollberg
1.6 km fra Elite Hotel Mollberg
572.4 km fra Elite Hotel Mollberg
Se flere hoteller i Helsingborg
Anmeldt 7. august 2018

Gammelt og ærverdig hotell. Nydelig dekor/interiør. Stort rom, veldig god seng, flott bad. Nydelig frokost. Flott beliggenhet midt i sentrum. Ingen parkering, så man må kjøpe døgnparkering hos nærliggende Q Park.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Siri V
Maria E, Front Office Manager på Elite Hotel Mollberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2018

Hej Siri,

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss en fin recension här på Tripadvisor!
Vi uppskattar din feedback & fina ord. Det gläder oss att du uppskattade rummet, hotellets läge & vår härliga frukostbuffé.

Vi hoppas få välkomna dig åter!

Med vänlig hälsning,

Elin Birkfeldt
Elite Hotel Mollberg Helsingborg

Anmeldt 9. juli 2018

Mitt i byen, trivelige rom, men air-con. Virkelig verdt et besøk. Må betale for parkering, gratis fra kl 15 lørdag til 09 mandag. Spis frokost i erverdige omgivelser. Kunne ønsket mer grove brød eller rundstykker, men ellers OK utvalg.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, SveinHy
Maria E, Front Office Manager på Elite Hotel Mollberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018

Ärade gäst.

Ett stort tack för din recension.

Det värmer att höra att du trivts så bra hos oss! Både gällande staden i sig, men även gällande rummet och tillhörande AC.

Vi hoppas självklart på möjligheten att få välkomna dig åter!

Anmeldt 17. juni 2018

Fantastisk hotell i hjertet av Helsingborg. Flotte rom, interiør og frokost. Her vil du føle deg kongelig for minst et døgn. Utmerket service og beliggenhet. Pene og store rom. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juni 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
1  Takk, Mira T
Maria E, Front Office Manager på Elite Hotel Mollberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2018

Ärade gäst.

Stort tack för din väldigt trevliga feedback.

Det värmer att höra att du trivts så bra hos oss! Både gällande bemötandet, läget och vår härliga frukostbuffé!

Självklart hoppas vi på möjligheten att få välkomna dig åter.

Med vänliga hälsningar,

Anmeldt 15. september 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger flott til. Bra service. Pent og rent på rom. Spurte om parkering. De hadde avtale med Qpark. Det kostet 225 kr. Det syns jeg var dyrt for en natt. Senga på rommet var helt FORFERDELIG. Har reist mye, men dette er det verste jeg har lagt i. Kommer aldri tilbake dit.

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, Kjell K
Maria E, Receptionschef på Elite Hotel Mollberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2017

Ärade gäst.

Ett stort tack för din recension.

Det gläder oss att höra att du är nöjd med hotellets centrala läge, hotellrummet samt bemötandet på plats.

Gällande parkering så är det dessvärre inga centrala hotell i stan som har egna parkeringsplatser, utan man samarbetar med närliggande garage.
Som gäst på hotellet så erhåller man en rabatt om 50 % mot ordinarie priser direkt på plats. 225 SEK / dygn istället för 450 SEK / dygn.
Hotellet köper in biljetterna för samma pris som vi säljer dem för och har därav ingen egen vinst på dessa, mer än att vi vill kunna tillhandahålla denna service till våra gäster.
Information om parkeringskostnaden finns på vår hemsida.

Det var tråkigt att höra att du inte uppskattade sängen på rummet. Vi får vanligtvis väldigt mycket positiv feedback just om våra sängar, så vi beklagar om den inte riktigt fungerade för dig.

Med förhoppning om att ändå får välkomna dig tillbaka.

Anmeldt 9. august 2017

Rene og delikate rom, rolig. God frokost og gode senger. Restauranten hadde kjempegod mat. Betjeningen var hyggelig og serviceinnstilte. Rimelig hotell med høy standard. Vi slet litt med parkering utenfor hotellet, men fant parkering i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Elite Hotels of Sweden
Takk, 159hildeh
Maria E, Receptionschef på Elite Hotel Mollberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2017

Ärade gäst.

Ett varmt tack för din recension.

Vi blir glada av att läsa att ni trivts så bra hos oss och vi hoppas självklart på möjligheten att få välkomna er åter!