David007_11
Moss, Norge
2,0 av 5 boblerAnmeldt 31. mai 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2023
Welcome Office, Gästservice/receptionClarion Grand Hotel at Helsingborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. juni 2023
Hej David!

Stort tack för din feedback, det uppskattar vi alla här på Grand!
Beklagar verkligen att vi har missat här, givetvis inte så det ska vara hos oss!
Angående frukosten så ska ni få information i god tid innan er vistelse om att boka sittnings tid och även om detta missas så ska vi självklart se till att ni får frukost oavsett tidsbokning eller ej.
Tar detta vidare i vårt förbättringsarbete med berörda avdelningar.

Vi hoppas trots detta att ni hade en fin vistelse i Helsingborg och att vi får välkomna er tillbaka i framtiden och visa oss från vår bästa sida!

Önskar er en riktigt fin dag och en fantastisk sommar!
0.1 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
572.5 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
4.1 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Se flere hoteller i Helsingborg
Anmeldt 12. februar 2023

Veldig god service frå alle på hotellet. Dette ereitt hundevennlig hotell, så om du har med deg hund til Helsingborg, så kan du absolutt bo her. Hotellet ligger sentralt til i sentrum ved gågatan og restauranger.

Dato for oppholdet: februar 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Bjarte2023
Welcome Office, Guest Services / Front Office på Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2023

Hej Bjarte!
Stort tack för er feedback!
Det glädjer oss att ni haft en fin vistelse hos oss och att ni uppskattar vårt hotel och den service vi erbjuder!
Vi hoppas verkligen att få välkomna er tillbaka och ta hand om er ännu en gång!
Önskar er en strålande dag!

Anmeldt 4. august 2022

Hotellet er eldre og har en litt tung stil, noe man kan forvente av en slik type hotell.
Superiorrommet (227)var vendt mot torget. Litt støy utenfor på en varm dag med vinduer åpne, men det var ingen hindring for oss. Rommet var ganske nyoppusset.
Savner vannkoker på rommet.
Veldig sentral beliggenhet.
Hotellet kunne tilby parkering i hus for kr 270 døgnet. Ellers er det begrenset parkering flere steder.
Vi parkerte på Sockerbruksgatan (10-15 min å gå) hvor vi kunne stå en uke for kr 350.
Anbefales absolutt å bo her.

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, 92tonet
Welcome Office, Guest Services / Front Office på Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2022

Tone,

Tusen tack för din otroligt fina feedback.
Vi är glada att ni hade en så trevlig vistelse hos oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Önskar dig en härlig dag.

Erica
Welcome Office
Clarion Grand Hotel Helsingborg

Anmeldt 21. juni 2019

Bestilte et ordinært dobbelt rom. Da vi sjekket inn fikk vi et ordinært stort enkelt rom.
Da jeg påpekte dette for resepsjonisten sa den at jeg hadde bestilt det billigste dobbeltrom. Men med bare en dyne, en pute, ett sett handdukar. Er dette ment for to personer.
Resepsjonisten «la seg langflat» og uten mere diskusjon fikk jeg oppgradert til Superior rom.
Jeg setter meget stor pris på denne service og ved utsjekk var kommunikasjonen enda bedre. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, 989aagel
Anna E, General Manager på Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2019

Hej 989aagel,

Tusen tack för dina härliga ord! Tråkigt att det blev något galet med er bokning men jag är otroligt stolt att vår personal skötte sig bra och såg till att ni kände er välkomnade.
Ser fram emot att välkomna er tillbaka till soliga Helsingborg!
Varma hälsningar,
Anna Eklund

Anmeldt 17. desember 2018

Veldig skuffet over suiten vi bestilte. Den var veldig liten. Virket ikke helt ren og luktet ikke bra. Badet var kjempe lite og døren kunne ukke lukkes helt. Minibaren ble ikke fylt ved rengjøring. Hyggelig betjening og bra beliggenhet.

Dato for oppholdet: desember 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Venture52854557987
Louise J, Manager på Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hej Venture52854557987,

Tusen tack för dina väl valda ord!
Så tråkigt att höra att sviten inte var så stor ni hade hoppats på. Nästa gång ser vi till attt badrummet är så rent det bara kan bli och att minibaren är proppfull med massa härligheter till er!

Varma hälsningar,
Louise

Anmeldt 17. februar 2017

Etter en lang biltur fra Oslo til Helsingborg, gledet vi oss til å ankomme Clarion Grand Hotel. Dette viste seg å bli en perfekt start på ferien. Vi hadde i utgangspunktet bestillt ett ordinært dobbeltrom, men fikk oppgradert rommet til en junior suite. Det angret vi ikke på. Deilig og moderne rom, men god utsikt. Hotellet ligger veldig sentralt, og med gode parkeringsmuligheter i parkeringshus. Mange spennende restauranter og kort vei ned til havnen. En kjempegod start på ferien. Vi kommer tilbake!!

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hmorisse
Elin I, Kundansvarig på Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2017

Hejj Hmorisse,

Stort tack för era fina ord.
Vad glada vi blir av att höra att ni hade en bra start på semestern hos oss. Kul också att ni uppskattade en av våra juniorsviter.

Varmt välkomna tillbaka.

Hälsningar,