Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 116
Hotels.comUSD 116
FindHotel
eDreamsUSD 104
Agoda.comUSD 104
Trip.com
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (385)
Filtrer anmeldelser
386 resultater
Vurdering fra reisende
195
127
42
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
195
127
42
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 386 anmeldelser
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter

Dette er et meget godt valg for å få «value for money». Beliggenheten er topp, rommene er bra, sengene er gode og ikke minst - frokosten er god.
Vi var 3 pers på sykkeltur Göteborg-København. Syklene fikk vi låst inn i et lagerrom rett over veien.
Vi hadde en stor leilighet med 2 soverom. Den var praktisk og godt utstyrt. Bra stort bad. Fin veranda (dog noe varm). Alle fasiliteter på kjøkkenet. Også vaskemaskin.
Fin rusletur mot restauranter og barer rundt kirken. Bare en kort gåtur for å komme seg på ferga over til Helsingør også.
Frokosten var veldig bra. Mye sunt men fremfor alt godt.
Betjeningen var vennlige og hjelpsomme.
Og prisene overkommelige.
Anbefales.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Gullord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teodor I, Chef på Hotell Stadsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2018
Google-oversetting

Stort tack för både din rekommendation och dina fina ord. Våra lägenheter är verkligen smidiga när man är en familj eller sällskap som vill ha en kostnadseffektiv och praktisk lösning. I samband med en cykeltur fungerar det ju dessutom förträffligt med tvättmaskin, för att kunna vara redo för nya äventyr med rena kläder dagen efter. Jag hoppas att ni ger oss ert förtroende igen nästa gång ni cyklar (eller med valfritt transportsätt) i närheten av Helsingborg. Med vänliga hälsningar /Teo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2018

Midt i sentrum av hyggelige Helsingborg. Rent, pent rom i gammel bybebyggelse. God frokost i rustikt lokale. Hyggelig mottatt i resepsjonen. Gratis wi-fi. Minibar. Tilbyr parkering i kjeller. 200 kr pr natt.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Happiness461023
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teodor I, Chef på Hotell Stadsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2018
Google-oversetting

Stort tack för ditt omdöme, det är roligt att läsa att du har trivts hos oss! Varmt välkommen tillbaka när tillfälle ges! /Teo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2016

Lite hyggelig hotell med flott plassering i begynnelsen av gågata og i gangavstand fra jernbanestasjonen. Likevel stile og rolig. Veldig hyggelig betjening, og nydelig frokost med kokke-Tinas oppskrifter og hjemmebakst. For meg gjør frokosten alene det verdt å velge dette hotellet!

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teodor I, Chef på Hotell Stadsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2016
Google-oversetting

Stort tack för ditt omdöme. Det är verkligen kul för mig att höra att du har haft det så bra hos oss! Vår frukost signerad av Tina är verkligen jättebra, och att kunna fokusera på ett mer högkvalitativt utbud än ett enormt känns helt rätt.
Du är varmt välkommen tillbaka till oss när det är dags för en Helsingborgsutflykt igen. Med vänliga hälsningar / Teo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2016

Vi hadde ned oss to sykler og når vi fikk vår 23M2 store leiligheter var det ikke noe problem å oppbevare disse på rommet. Stort og luftig var det og sengen ( Dux ) var meget god å ligge. Leiligheten lå i første etasje, men med det lydisolasjonsarbeidet hotellet hadde gjort, hørte vi ingenting.
Betjeningen fortjener applaus for måten de var på. Hyggelige og imøtekommende hele tiden.
Frokosten var også meget bra.

Vi kommer gjerne tilbake !

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, steinwestby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teodor I, Chef på Hotell Stadsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2016
Google-oversetting

Hej och stort tack för era fina ord. Ja, det var verkligen smidigt att vi kunde ordna ett rum där även cyklarna fick plats. Det var oerhört trevligt att ha er hos oss, nöjet var lika stort även från vår sida. :) Då vi det senaste året har gjort så många förbättringar i det rum ni bodde i, var det extra kul att ni märkte den extra ljudisoleringen. Ni är så varmt välkomna tillbaka, så ser vi till att hitta fler restauranger ni kan prova. Med vänlig hälsning / Teo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Vi er en familie på fire som hadde en overnatting i leilighet juli 2016.

Vi ble svært positivt overrasket over størrelsen på leiligheten (trodde egentlig vi skulle få et familierom) og standarden generelt. Rent og pent, med gode senger.

Sentral beliggenhet.

Vi kom sent og reiste relativt tidlig, men med en fullt utstyrt leilighet er det et gunstig sted for en familie å stoppe lenger også.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Merete V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teodor I, Chef på Hotell Stadsparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2016
Google-oversetting

Det gör mig verkligen glad att höra att ni har haft det så bra hos oss! Våra lägenheter är större än vad man först kan tro, och det är väldigt roligt att ni blev positivt överraskade. Jag hoppas att ni kommer tillbaka till oss vid ett annat tillfälle, och då kan stanna lite längre. Varmt välkomna tillbaka! / Teo - Hotellchef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser