Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Trip.comUSD 125
ZenHotels.comUSD 129
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 8. januar 2020

Bra hotell i kjent Radisson-stil. Praktisk når du kommer med bil, da det ligger rett ved E22. Parkering rett ved, men det er et privat parkeringshus, så man betaler ganske mye for parkeringen. Seks ladeplasser for elbil på nivå 2 som alltid var ledig da vi var der. OK rom, utmerket frokost. Vi var der med et basketlag på Lundaspelen. Svært travel helg, men bemanningen var lav, så en del venting i resepsjonen. OK møterom med projektor som vi brukte til spillermøter og video. Hyggelig bar i resepsjonsområdet, med biljardbord. God restaurant på kveldstid i samme område som frokost. Relativt lite treningstom i kjelleren. Badstue. Ganske sentral beliggenhet i den forstand at det er kort vei til det meste. Men hotellet ligger jo ikke inne i selve sentrum.

Romtips: Rom høyt oppe gir god utsikt.
Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, Harald G
annablomqvist, General Manager på Radisson Blu Hotel, Lund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2020

Dear Harald,
Thank you for sharing positive experience of your stay with us online and for rating us high. It was a pleasure having you as our guests and we hope to welcome you again to our hotel if your travels bring you back to the area.
With kind regards,
Amanda Hotel Manager

Anmeldt 5. august 2017

Bestilte en natt her da vi var på gjennomreise fra Danmark. Ligger like ved E6. Parkering er lett tilgjengelig like ved hotellet, men det koster litt pr. natt. Frokost inkludert, og frokosten var god! Rommene fremstår som delikate. Vi fikk familierom, så vi hadde to rom med dør mellom. Dette var veldig praktisk mtp ungene. Et lite minus at det ikke er minibar, men noe snacks fåes kjøpt i resepsjonen. Vi trivdes her! Vi hadde veldig fin utsikt fra hotellrommet (vi bodde i 8. etg).

Romtips: Veldig stille og rolig i 8. etg.
Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, 830ElisabethM
Svar fra ledelsen:Besvart 21. august 2017

Hej Elisabeth,
Tusen tack för din fina feedback. Så roligt att ni trivdes bra hos oss! Visst är utsikten helt fantastisk!
Jag hoppas vi får välkomna er tillbaka snart igen.
Med vänliga hälsningar,
Julia Lindén
Sales Executive

Anmeldt 12. juli 2017 via mobile enheter

Her har jeg bodd før og kommer med glede tilbake. Fine rom, vennlig personale og veldig god frokost.
Hotellet ligger en liten gåtur utenfor sentrum, men beliggenheten har passet meg bra. God parkering.

Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, 942bente
Svar fra ledelsen:Besvart 3. august 2017

Tack så mycket 942bente! VAd kul att höra att du trivdes här hos oss! Du är varmt välkommen åter!
Mvh/Charlotte

Anmeldt 8. desember 2016

Meget velorganiserte rom med alle nødvendige fasiliteter, til og med strykebrett og strykejern. God seng og god ventilasjon på rommet. Veldig bra frokost og super bra lunch til et meget bra pris. Anbefaler dette hotellet om man ikke har behov for å ligge midt i sentrum.

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, Brygge_50
ParkInnLund, General Manager på Radisson Blu Hotel, Lund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. desember 2016

Tusen tack för era fina rekommendationer! Vad roligt att ni tyckte om allt från frukost och lunch till ventilationen och våra sängar.

Hoppas att vi snart får välkomna er tillbaka igen!

Vänliga Hälsningar
Charlotta Olsson

Anmeldt 23. juli 2016 via mobile enheter

Absolutt ett bra hotell, med svært hyggelig og serviceinnstilt personal. Meget god frokost. Flotte rom, rent og fint. Ett lite minus med heldekkende tepper som ikke er så allergi vennlig. Mulig det finnes rom uten tepper om en hadde bedt om dette. Stort pluss at en kan låne sykler gratis av hotellet da det ligger litt utenfor sentrum av Lund. Anbefales og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2016
3  Takk, 294mettel
ParkInnLund, General Manager på Radisson Blu Hotel, Lund, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2016

Hej Mette,

Tack för att ni har bott hos oss på Park Inn by Radisson Lund! Vad roligt att ni tyckte om hotellet och vår personal. Vi har både rum med matta och med trägolv för våra gäster att välja mellan så säg till nästa gång så ordnar vi ett rum med trägolv åt er.

Varmt Välkomna tillbaka!

Hälsningar