Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (377)
Filtrer anmeldelser
377 resultater
Vurdering fra reisende
114
163
75
16
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
114
163
75
16
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 377 anmeldelser
Anmeldt 5. februar 2017 via mobile enheter

Et sentralt og trivelig hotell! Veldig hjelpsom betjening! Rene fine rom og en nydelig frokost buffe, kan trygt anbefales til alle som skal til Malmø om det er kun for en natt eller et lengre opphold

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Heidi300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Daniel p, Receptionschef på Elite Hotel Residens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2017
Google-oversetting

Bästa Heidi3000!
Tack för din återkoppling på er vistelse på vårt hotell. Det gläder mig att ni blev väl omhändertagna av vår personal och att ni var nöjda med vår frukost.
Tack åter igen och välkomna åter.
Med vänliga hälsningar
Daniel Pfeifer

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016

Jeg hadde 2 overnattinger her, der den 2. overnattingen var 13 dager etter den første i forbindelse med en rundtur i Europa. En skuffelse var det at man ikke serverte mat på kveldstid. Heldigvis hadde jeg med meg egen mat. Det var ikke aktuelt for meg å gå ut og spise denne kvelden. Utsikten fra hotellrommet var greit,med fin utsikt mot bla. sentralbanestasjonen og kanalen som går langs nordsiden av Gamla Stan.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste alene
    • Renslighet
    • Service
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Milena_Pramgard, Chef på Elite Hotel Residens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2016
Google-oversetting

Bäste oeyvind639,

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter här på Tripadvisor.

Jag blir lite förundrad när du nämner att ingen mat serveras på kvällen då vi erbjuder både rumservice fram till kl 22:00 varje dag samt att vårt systerhotell Elite Hotel Savoy, som ligger endast 1 minut från hotellet har både en resturang samt en pub där man kan få en måltid hela dagarna.

Jag hoppas att du ger oss en ny chans nästa gång du är i Malmö och då provar våra resturanger!

Med vänliga hälsningar,
Milena Pramgård

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2016 via mobile enheter

To-og firbeinte kunne glede seg over at teppe, skåler, bæsjeposer og godbiter møtte oss på rommet - veldig bra! Servicenivået varierer veldig når man kommer med hund, men dette var veldig bra! Flott beliggenhet med stor park like ved og sentrum på den andre siden. Veldig hyggelig personale. Stort, fint og ikke minst rent rom. Bra hotell til en god pris!

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste alene
Takk, Jeanette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Milena_Pramgard, Chef på Elite Hotel Residens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2016
Google-oversetting

Bästa Jeanette H,

Självklart är både tvåbenta och fyrbenta välkomna till oss! Jag hoppas att både du och hunden fick en godnatts sömn hos oss och vi ser varmt fram emot att få välkomna er tillbaka till oss!

Med vänliga hälsningar,
Milena Pramgård

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2014 via mobile enheter

Rent og rydfig hotell. Vi ankom allerede kl. 09 og fikk rommet med en gang. I tillegg var det ikke utsjekk før kl. 18 på søndag. Det var perfekt med sent fly hjem.
Kort vei til togstationen og 20 min med toget til Kastrup.
Resepsjonen var behjelpelig med taxibestilling og de ringte det billigste selskapet uten å bli bedt om det.
Variert og god frokost.

Dato for oppholdet: februar 2014
Reisetype: Reiste med venner
Takk, OsloEllen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2011

3 gangen jeg bor her og slutter ikke å bli forundret hvor mye tiden har stått stille siden 70 tallet...
Hvilket Hotel har idag dusjforheng foran badekaret?
Men god seng og sentralt...

Dato for oppholdet: november 2011
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, JTBnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser