Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 122
ScandicHotels.comUSD 136
Hotels.comUSD 122
PricelineUSD 135
TravelocityUSD 122
Agoda.comUSD 122
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 755)
Filtrer anmeldelser
1 756 resultater
Vurdering fra reisende
719
700
231
73
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
719
700
231
73
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 756 anmeldelser
Anmeldt 29. april 2017

Vi var med i en internasjonal idrettskonkurranse. Vi spurte når vi skulle bestille om vi kunne få idrettspris men det fikk vi ikke . Alle våre venner som var med i denne konkurransen fikk bo mye billigere. Vi spurte om vi kunne få frokost som kompensasjon for at vi hadde betalt alt for mye men fikk ikke det. Vi kjøpte mat i nærmeste butikk men ble jaget vekk fra vestibylen når vi spiste.
Ulik behandling scorer lavt hos meg at noen får idrettspris og andre ikke alt etter hvem som er i resepsjonen det er ikke rriktig
ALT kostet ekstra, kaffe, rom før tiden og rommet etter tid.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Service
Takk, Christina H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth_Persson, Manager på Scandic Triangeln, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2017
Google-oversetting

Hej Christina,
Tack för att ni valde att bo hos oss. Jag kan förstå er besvikelse över att andra gäster som deltog i samma dirottsarrangang som er bodde för ett lägre pris. För Scandics Idrottspriser gäller speciella regler och förhållanden. Det är ett mycket lågt pris som bara är öppet för bokning långt i förväg, priset stängs när hotellet når en viss beläggning (precis som lågprisbiljetter på flyg gör) och det kan dessvärre inte bokas direkt på plats. Frukost ingår alltid i Scandics pris. Gällande egen mat är man alltid välkommen att ta med den upp på sitt rum, men i vår lobby som är en del av vår restaurang ber vi våra gäster respektera gällande regler för mat och dryck. Önskar man tidigare incheckning är 14.00 brukar vi kunna hjälpa till , såvida det finns lediga rum tillgängliga i den kategori man bokat. Är det rum lediga i en högre rumskategori tillkommer ett tillgägg. Sen check out går, precis som du påpekar att ordna mot ett tillägg.

Med vänlig hälsning
ELisabeth Persson, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2016 via mobile enheter

Bra beliggenhet midt i byen og i nærheten av togstasjonen. Greie rom og en veldig bra frokost med godt utvalg. Badet var litt slitt og luktet vondt. Hyggelig restaurant, men utvalget av retter var litt lite.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Rikard2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. september 2016 via mobile enheter

Greit forretnings Hotel i Malmø. Store og gode rom med grei nok standard med god seng. Treningsmuligheter i topp etasjen. Fri Wifi som seg hør og bør. Frokosten er også innenfor forventning, dersom en ser bort fra "eggerøre suppen". Godt brød og greit utvalg av pålegg og frukter /yoghurt. Resepsjonen har preg av litt pompøs og litt tung bussiness stil og kunne nok vært litt mindre "kald". Betjening er hyggelig og imøtekommende. Alt i alt et greit Hotel med ok prisnivå men savner det litt personlige image.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth_Persson, Chef på Scandic Triangeln, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2016
Google-oversetting

Hej Jan,
Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdömme från din vistelse hos oss. Jag hoppas vi får nöjet att se dig hos oss snart igen!

Varmt välkommen tillbaka!

Elisabeth Persson
Hotel Manager Scandic Triangeln

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2016

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth_Persson, Manager på Scandic Triangeln, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2016
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. juni 2016 via mobile enheter

Veldig bra hotell. Vi fikk låne gratis sykler som tok oss over hele byen på null tid. God frokost, fint rom og perfekt beliggenhet. Personalet var også veldig hjelpsomme. Vi bodde i 18. etasje og hadde en kjempefin utsikt over byen. Malmø er også en veldig fin by.

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anette T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elisabeth_Persson, Manager på Scandic Triangeln, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2016
Google-oversetting

Hej Anette,
Tusen tack för din fina återkoppling och det glädjer mig att ni hade ett härligt opphold hos oss! Visst är det roligt att man kan låna cyklar och sen ta en tur på egen hand i Malmö. Där är så nära till allt och på 10 minuter är man nere vid havet.

Jag hoppas ni snart kommer tillbaka till oss igen!

Med vänlig hälsning

Elisabeth Persson
Hotel Manager Scandic Triangeln

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser