Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (682)
Filtrer anmeldelser
682 resultater
Vurdering fra reisende
261
294
97
23
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
261
294
97
23
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 682 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2017

Best Western Plus Hotel Noble House er et små koselig hotell, som ligger svært sentralt. Det ligge i hjerte av gamla stan og et par minutters gange fra f.eks Lille torget. Koselige rom og bra renhold. Litt rart med kombi badekar og dusj. De var så opphøyet at en mann på 181 hadde 3 cm igjen til taket. Dermed ingen mulighet til å stå under dusjhode. Litt merkelig design. Det er et stille hotell selv om det ligger midt i byen. Hyggelig service og bra frokost, selv om utvalget på glutenfritt brød burde vært bedre. Frokostsalen er litt liten så tidvis vanskelig få plass i verste rush tid. Anbefalelsesverdig hotell.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 557paalb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jennie B, Kvalitetsansvarig på Best Western Plus Hotel Noble House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2017
Google-oversetting

Takk så mye Paal!
Stort tack för att du tog dig tid att skriva några rader om din vistelse, roligt att du hade en bra vistelse här hos oss och att du tyckte att det var ett mysigt och trevligt hotell.
Under vissa tider kan det under frukosten vara många gäster samtidigt, vi försöker kommunicera ut vilka tider det är lugnare, bland annat via anslag i hissen. Jag hoppas att ni ändå fick njuta av en god frukost och att du väljer Noble House om ni återvänder till Malmö.
Jag framför feedbacken angående takhöjd i badrummet, håller med om att det är lite trångt just i det rummet med badkar.
Ha en fin fortsatt sommar!
Vänliga hälsningar,
Jennie Berne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2016 via mobile enheter

Vi bodde her for å besøke familie. Vi fikk et rom som lå like over baren som resulterte i lite søvn og mye støy. Det føltes ut som veggene var laget av papp da vi hørte alt av samtaler, TV og gåing fra nabo rommene.
Frokosten var helt grei. Funket til vårt formål. På hjemmesiden deres booket vi dobbeltseng, men vi fikk to enkeltsenger som var slått sammen til en... Litt for harde for vår smak.
Det dårligste til sist. De hadde IKKE ryddet og vasket rommet skikkelig - da vi fant potetchips mellom og bak sengen. Parkeringen koster 260kr natten. Dusjen er en egen historie. Det eneste positive ved hotellet at det ligger veldig sentralt.
Kommer IKKE tilbake hit.

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mrstbendiksen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Martin L, Reservation Manager på Best Western Plus Hotel Noble House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2016
Google-oversetting

Hej Trine
Först och främst vill jag tacka för din review och jag hoppas att vi I framtiden får möjlighet att visa dig och att vi är bättre än vad din upplevelse säger.
Givetvis så skall ett hotellrum vara ordentligt städat, allt annat är oacceptabelt, det finns inga ursäkter för detta.
Vad beträffar ”tunna väggar”, så är det inget vi mig veterligen brukar få klagomål på, dock kommer jag naturligtvis bevaka hålla detta under bevakning.
Baren som ligger bredvid hotellet kan ibland generera en del ljud.
Tyvärr ser jag inte hur er bokning är gjord, våra dubbelsängar är två enkelsängar 90x200cm, med en hel sängkappa över för att dom skall sitta ihop ordentligt.
Vi har även queensize sängar som är 160x200cm
Om vi missat era önskemål är jag väldigt ledsen och ber om ursäkt för detta.
Jag hoppas att vi får en chans att förbättra ditt intryck av oss.
Hör gärna av dig till mig via mail eller telefon
Hälsningar
Martin Lindberg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2014

Dette er et hotell jeg har besøkt noen ganger. Jeg overnattet her en natt i april, da jeg var på vei nedover til kontinentet. Jeg kom dit en lørdag kveld. Lørdagene serverer de ikke middag på hotellet. Dette er en stor skuffelse. Når jeg ankommer hotellet sent om kvelden og samtidig skal meget tidlig opp nesten morgen så er det ikke aktuelt å gå ut for å spise.

Hotellet ligger så og si på Lilla Torg.

Dato for oppholdet: april 2014
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anton H, General Manager på Best Western Plus Hotel Noble House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2014
Google-oversetting

Hej,
Hemskt ledsen att det ställde till problem för dig att vi inte serverar middag på lördagkvällar. Då vi ligger så centralt och har så många restauranger två minuter utanför hotellet väljer våra gäster vanligtvis att gå utanför hotellet o äta på lördagar. Vi kan givetvis alltid ordna något lättare att äta även på lördagkvällar.

Hoppas din fortsätta resa blev lyckad och du är varmt välkommen tilbaka!

Mvh
Anton

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2014 via mobile enheter

Et bra Malmø hotell med kort vei til alt både buisness og pleasure!
God standard på hotellet med fine rom, bra bar og godt internett. Litt minus for å ta litt snarveier med frokosten (fabrikk eggerøre).
Alt i alt bra!

Dato for oppholdet: april 2014
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Jorgen89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2013

Flott hotel.
Utmerket service, flott og rent rom.
Rommet er stort, selv med to ekstrasenger.
I resepsjonen fåes ting som tannkost, tannkrem, barbersaker, lotion mm uten tillegg i pris.
Film kan lånes for slitne små barn- og voksne. Samt bøker.

Ingenting som trekker ned.

Dato for oppholdet: juli 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Gudfaren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anton H, General Manager på Best Western Plus Hotel Noble House, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2013
Google-oversetting

Hej Gudfaren,
Låter fantastiskt att ni trivdes på hotellet!
Hoppas ni hade en riktigt fin semester i Malmö.

Varmt välkomna tillbaka till BW Plus Hotel Noble House!

Vänliga Hälsningar
Anton

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser