Hdg1966
0.4 km fra Radisson Blu Hotel, Malmo
5.4 km fra Radisson Blu Hotel, Malmo
Se flere hoteller i Malmö
Anmeldt 27. oktober 2019

Vi har bodd på hotellet 7 helger de siste 10 årene i forbindelse med forretnings-og golfreiser. Det lever alltid opp til forventningene. Kjempestore fine rom, hyggelig betjening og god mat. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, thomassP6216ZC
Radisson B, Reception på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2019

Hej Thomas,

Tack för att du bott hos oss på Radisson Blu Hotel Malmo och för att du delade din feedback med oss.

Jag är glad att läsa att du gillade vår service, rum och din vistelse hos oss. Det gläder mig att dela din feedback med resten av mitt team.

Jag skulle också vilja välkomna dig tillbaka nästa gång du planerar att besöka Malmö.

Ha en underbar dag!

Vänliga hälsningar,
Nina- Guest Relation

Anmeldt 8. oktober 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til, ikke langt fra elven. Det er to parkeringshus rett ved hotellet.
Store flotte rom med gode senger, og god ventilasjon.
Frokosten var veldig bra med stort utvalg. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, adnilalice
Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2019

Kära Gäst,

Tack för att du tar dig tiden att betygsätta oss och för att du väljer vårt hotell.

Vi blir glada att få läsa om din vistelse hos oss och för din fina feedback. Det uppskattar vi verkligen.

Vi ser framemot att få välkomna dig tillbaka till oss snart igen!

Med vänliga hälsningar,
Nina Holst - Front Office
Radisson Blu Hotel, Malmö

Anmeldt 3. oktober 2019

Flott hótel, góð þjónusta, allt til fyrirmyndar! Stór herbergi, nánast svítur og ekki slæmt að fá þykka baðsloppa fyrir mjög rúmgott baðherbergi. Hótelið í Malmö var með frábæra staðsetningu og stutt á lestarstöð ofl.

Dato for oppholdet: september 2019
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, Harpa K
Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2019

Hello Harpa!

Thank you for your wonderful review & comments! We are so pleased that we were able to meet your expectations and we hope you will visit us again soon! Eigðu góðan dag!

Anmeldt 6. september 2019

Radisson Blu hotellet i Malmø har store fine rom og egner seg godt både for lang weekend og som et bra sted og være når man er på jobb. + for god arbeidsplass når man ønsker å sitte og jobbe. Baderommet bærer preg av at det er lenge siden det er oppgradert med nye fliser og inventar,
Lobby og bar området er bra, men restauranten er gammel og utdatert.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, Stein R
Radisson B, Receptionist på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2019

Hej Stein!

Tack så mycket för din återkoppling och kommentarer! Vi uppskattar din feedback & hoppas du kommer besöka oss snart igen!

Anmeldt 19. juli 2019

Opplevde hotellet som ganske slitt og utdatert. Rommet vi fikk var stort (familierom) og rimelig priset. Pluss for chromecast på TVen og mulighet for å streame eget innhold til den. Minus for dårlige senger.

Var i restauranten hvor det ble servert to bufeer. Begge bufeene var svært enkle og virket ikke som de var tilberedt av profesjonelle kokker. Servitøren virket også å bli fort stresset selvom det var lite gjester. Samme problemet med restauranten så vi igjen til frokosten som var svært enkel. Frokosten bar også preg av lite erfarne / uengasjerte verter og lite profesjonalitet.

Kommer antageligvis ikke til å bo igjen her.

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, cistern64
Felix Andersen, Gästservice/reception på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2021

Hej Kristian, och stor tack för din feadback.
Jag uppskattar din feedback både positivt och konstruktivt, eftersom det blir ett utmärkt verktyg för våra kontinuerliga ansträngningar att tillhandahålla den finaste personlig service och säkerställa att alla gästupplevelser är en riktig Radisson Blu-upplevelse. Tack än en gång för att dela och vi ser alla fram emot att välkomna dig igen nästa gång du reser till Malmö. Bästa Hälsningar, Felix Andersen - Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel, Malmö