TrondH
5.4 km fra Radisson Blu Hotel, Malmo
1.7 km fra Radisson Blu Hotel, Malmo
Se flere hoteller i Malmö
Anmeldt 20. mai 2024

Vi besøkte Malmö i mai 2024 for the 2024 Eurovision Song Contest. På grunn av at vi har booket tidlig, fikk vi rommet ganske rimmelig. Når vi ankom hotellet ble vi møtt av politiet, som var et sikkerhetstiltak under Eurovision uken. Min samboer satt på denne tiden i rullestol og vi parkerte i garasjen under hotellet. Det er dessverre ingen heis fra garasjen til hotellet, men en flink resepsjonist hjalp oss med å finne en vei opp til hotellet. Vi fikk også tildelt et greit rom som var tilpasset rullestolen.
Rommet var ikke særlig rent, vi fant brukt snus under sengen. Ekkelt! Dette har hotellet dessverre ikke ordnet opp i under vårt opphold. Frokostbuffeten var rikelig, men kvaliteten var ikke særlig.
Kort oppsummert - hotellet er fint, men rutinene sviktet dessverre. Jeg kan likevel anbefale hotellet.

Dato for oppholdet: mai 2024
1  Takk, haakonSWE
Anmeldt 13. juni 2023

Hadde to overnattinger her og ble som vanlig godt tatt i mot. Helt fin frokost, hvor man kan bestille varmmat egg etter eget ønske. Litt høy temperatur på rommet og ikke mulig å åpne vinduene. Men gode senger så vi sov veldig godt. Hyggelige folk

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, frodeg801
Radisson Blu, Gästservice/reception på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2023

Dear Guest,
Thank you for taking your time to write about your stay with us. We hope to welcome you back in the future
Kind regards
Emily Jensen
Radisson Blu Hotel Malmö

Anmeldt 14. september 2022

hotellet virker slitt og gammelt -trenger en oppgradering på alle nivå. rommet luktet gammel røyk, og det var stor støy fra lufteanlegget - synes det er merkelig at hotellrom i 2022 har veggtepper som gir et negativt inntrykk samt fremkaller allergi symptomer

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, anitamelandsmedberg
Anmeldt 20. april 2022

Var her i april nydelig hotell, interiør, store rom og gode senger Jensen.Kommer gjerne igjen til flotte Malmø Stad m den vakre stranden.Hadde m hund.Frokosten på hotellet synes vi var helt ok, kunne vært mere pålegg .Eggerøre fra pose vel vel.Hele opplevels n og den fine frokostsal var bra

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Hdg1966
Anmeldt 27. oktober 2019

Vi har bodd på hotellet 7 helger de siste 10 årene i forbindelse med forretnings-og golfreiser. Det lever alltid opp til forventningene. Kjempestore fine rom, hyggelig betjening og god mat. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, thomassP6216ZC
Radisson B, Reception på Radisson Blu Hotel, Malmo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2019

Hej Thomas,

Tack för att du bott hos oss på Radisson Blu Hotel Malmo och för att du delade din feedback med oss.

Jag är glad att läsa att du gillade vår service, rum och din vistelse hos oss. Det gläder mig att dela din feedback med resten av mitt team.

Jag skulle också vilja välkomna dig tillbaka nästa gång du planerar att besöka Malmö.

Ha en underbar dag!

Vänliga hälsningar,