Ahh, så vi har koset oss på dette herlige hotellet. Luksus å bo her. Lå her 3 netter i forbindelse med ferie, og vi har hatt det så bra her. Fikk to rom med dør mellom, da vi var 4 stk. Dermed hadde vi også to bad.
Store gode håndduker på badet var et stort pluss,har vel aldri opplevd et hotell med så gode håndduker. Fantastiske gode såper fra Rituals !! Både i dusj ig ved vask.
Vi reiste videre til neste hotell etter 3 dager, noe vi angret fryktelig på, ungene ville tilbake til Malmø Live😍Og vi voksne også !!!
Hyggelig betjening, hadde rom i 15 etasje, med en nyydelig utsikt mot Øresundbroen og mye mer. Var helt fantastisk å sitte der å nyte utsikten på kveldene, og ikke minst våkne til den på morningen i strålende solskinn.
Frukosten var litt kaotisk første morgen, men dem andre dagene hadde de åpnet opp nede også, så det var god plass.
Egen barnebuffet var det også.
Hadde også kokk som stekte det man ønsket av egg og omeletter , nydelig mat til frukost, vi spiste kun frukost der.
Et rikt utvalg, og en av de bedre hotellfrukostene vi har spist.
Rent og fint hotell!!
Hotellet har også El-sparkesykkel til leie, no som var populært i Malmø.
Vi kommer gjerne igjen på dette hotellet, har bare ros til de ansatte og resten av hotellet!!