Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 119
Hotels.comUSD 119
PricelineUSD 119
eDreamsUSD 119
FindHotelUSD 119
HurbUSD 123
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (954)
Filtrer anmeldelser
955 resultater
Vurdering fra reisende
433
386
104
24
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
433
386
104
24
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 955 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2019

Hotellet ser litt kjedelig ut utenfra, men moderne og fint inne. Vi bodde to voksne og to barn på et romslig familierom. Gode senger, rent. Støyende aircon gjorde at vi måtte slå av denne om natten. Bra beliggenhet midt i sentrum. God frokost med alt man trenger, der eneste var at barna savnet pannekaker.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Lena908
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JohnBauerHotel, Front Desk på Best Western Plus John Bauer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2019
Google-oversetting

Hej!
Vad tråkigt att luftkonditioneringen lät så ni inte kunde använda den. Det måste vi åtgärda! Vad tråkigt att barnen missade våra goda våfflor, ni får komma tillbaka till oss vid ett annat tillfälle så de får smaka på dom!
Tack för att du tog dig tiden att fylla i vårt omdöme och välkomna tillbaka!
Med vänliga hälsningar Evelina
John Bauer Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Et veldig flott hotell med fine rom, rent og pent! God frokost. Fine sitteplasser i 1 etasjen ved inngangen. Muligheter for parkering i kjelleren mot betaling. Hyggelige ansatte. Vil varmt anbefale dette hotellet! :-)

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ambs92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
578katarinaf, Ägare på Best Western Plus John Bauer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2019
Google-oversetting

Hejsan,

Vad kul att höra att ni hade det bra hos oss och tack för det fina betyget!
Vi hoppas att vi ses nästa gång ni är på besök i Jönköping

Med vänlig hälsning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2019

Flott rom med fin utsikt og mye utstyr. Vi likte oss veldig godt. Frokosten var av ypperste klasse i et hyggelig lokale. Anbefales på det varmeste. Litt vanskelig tilgjengelig med bil, men bestill parkering i hotellets garasje, så er det enkelt.

Romtips: Bestill rom med utsikt mot sjøen og parkering i hotellets garasje
Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, vidarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018

Strålende! Kvalitet av beste sort tvers igjennom! Videre er atmosfæren unik! Fra ansatte i alle avdelinger kjenner man som gjest at personalet trives, og at de anstrenger seg for at gjestene skal få et best mulig opphold. Jeg har vært fast gjest siden 1991, og jeg har fulgt hotellets gedigne utvikling på nært hold. Både tidligere eiere og ders to døtre, som dagens eiere,Njardar alltid jaget forbedringer.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Ivar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katarina F, General Manager på Best Western Plus John Bauer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018
Google-oversetting

Tusen tack Ivar för de fantastiska orden!
Vi är så glada att ha dej som trogen hotellgäst i snart 30 år!!
Hoppas du har en underbar semester och kommer tillbaka till oss snart igen.

Med vänlig hälsning

Katarina med personal.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2017

Pluss: Rommet var fint, nyoppusset bad i delikat stil. Gode senger. Vi likte frokostserveringen veldig godt, god mat og godt utvalg.
Minus: Rommet ble ikke vasket hver dag, fikk beskjed om at skiltet "make my room" ikke var hengt opp, og det ikke blir vasket uten det.
Det var svært lytt, man hører dører til andre rom slå opp/igjen.

Romtips: Velg rom langt borte fra andre gjester.
Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, lasseew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Katarina F, General Manager på Best Western Plus John Bauer Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2017
Google-oversetting

Tack för att du tagit dej tid att fylla i ett omdöme. Dina åsikter betyder mycket för oss i arbetet med att förbättra kvalitén.
Kul att ni gillar vår frukost och sängarna!
Ang städningen måste vi ha gjort en stor miss, att man ska behöva sätta ut skylten stämmer naturligtvis inte. Tack för info om detta så vi har möjlighet att ta tag i problemet. Problemet med lyhördhet vet vi om och begär nu in offert på nya dörrar som ska hålla ljudet ute. Hoppas få ser er som gäster här snart igen!
Trevlig sommar.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser