Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (557)
Filtrer anmeldelser
557 resultater
Vurdering fra reisende
157
184
140
49
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
157
184
140
49
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 557 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2016

Dette er et hyggelig hotell, rent og ryddig og med imøtekommende og serviceinnstilt personale. Møtte bare smil h hyggelige mennesker. Gode senger og ypperlig frokost! Ganske sentralt i byen, mendesverre noe støy fra gaten utenfor. Ellers var alt bare positivt med vårt opphold!

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 764magneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2016
Google-oversetting

Att mötas av ett leende, tillsmötegående och serviceinriktad personal tycker vi är det viktigaste för våra gäster. Det gör mig alldeles varm i hjärtat när ni skriver att ni överallt på hotellet möttes av leende och trevlig personal. Att det var rent och fint, sköna sängar och en utomordentligt god frukost.
Det verkar som vi får den äran att ha er som gäster hos oss igen och ni är varmt välkomna.
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2016 via mobile enheter

Sentralt beliggende hotell som er ok med rimelig kort vei til sentrum. En del gatestøy, i alle fall den lørdagskvelden vi bodde her. Bra renhold og en har det man trenger, men et ganske ordinært hotell. Grei frokost og hyggelig betjening. Kan anbefales for kortere opphold

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2016
Google-oversetting

Vi tackar för din återkoppling och hoppas att få se dig hos oss igen.
Trevlig sommar!
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2016

Direkte dårlig service i resepsjonen, da ansatt observerer at gjester forsøker å fylle en kopp kaffe.
Termos er tom , men det reageres ikke fra den ansatte.
Fulle askebeger ved hotellinngang, blir ikke gjort noe med i løpet av en hel helg!

Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 113kwb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2016
Google-oversetting

Tack för din återkoppling på din senaste vistelse hos oss.
Det är inte på något sätt den upplevelsen vi vill att våra gäster skall få när de bor hos oss. Detta ska vi absolut förbättra, så nästa gång du besöker oss så skall du få en helt annan upplevelse. Tack för att du delar med dig och så vi vet och kan förbättra oss
Catarina Hotelmanager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2015

Hotellet ligger ganske sentralt i Jønkøping. Enkelt å finne parkering i gatene rundt. Rommet var liten det var ganske varmt der selv om det var kjølig ute.
Jeg vil anbefale å betale om et rom mot bakgården pga støy.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, eil1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2015
Google-oversetting

Hej och tack för er återkoppling.
Kul att höra att ni tyckte att hotellet var bra och för en rimlig peng men tråkigt att höra att det var varmt på rummet. Nästa gång ni ni bokar så kan ha önskemål om att få ett rum mot gården och där ligger inte solen på.

Vi hoppas på att få er som gäster hos oss igen.

Catarina Halldén
Hotelldirektör

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2015

Sentralt beliggende, koselig resepsjon, rene og fine rom. Parkeringshuset var veldig trangt, selv for en Golf. Litt støy fra gaten på natten. God frokost med godt utvalg og fersk mat og frukt. Savnet en liten kake til kaffen.


Dato for oppholdet: januar 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Britba
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2015
Google-oversetting

Härligt att höra att ni uppfattade vårt hotellet som mysigt och att det var rent och snyggt. Ja vi har ett garage under hotellet som är lite trångt så man får köra väldigt försiktigt så man inte skadar sin bil men skönt att veta att bilen står inomhus denna kalla delen av året. En bra och fräsch frukost är en bra start på dagen och det gläder oss att ni uppskattade den.
Varmt välkomna tillbaka önskar Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser