Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (557)
Filtrer anmeldelser
557 resultater
Vurdering fra reisende
157
184
140
49
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
157
184
140
49
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 557 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Et koselig hotell. Det moderne rom med gode senger. Det er rene fine rom. Men det som nok trekker mest opp er servicen fra de ansatte. Et utrolig service innstilt personale som gjør "det lille ekstra" for å gi gjestene et bedre opphold. Vi kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, angrottheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2017
Google-oversetting

Gäster som önskar komma tillbaka till oss är det bästa betyg vi kan få. Det gläder mig otroligt mycket att det ni uppskattade allra mest är personalens service och det lilla extra de gör för att ni ska trivas så bra som möjligt hos oss. Jag ska framföra det till personalen och hoppas att vi få se er som gäster hos oss igen.
På återseende
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017

Bodde her 2 netter, 3 stk på et rom. Helt greit, men ikke vært prisen. Betalte 2700 for 1 rom med 3 senger, 2 netter. Første natten fikk vi ikke sove nesten, da sengen var utslitt, og ekstra sengen var av den billige typen med en tynn madrass, ei heller var den oppred, den va bare satt inn på rommet... forventer meg at den i minstefall er satt opp og oppreid.
Ga beskjed morgenen etter at dette ikke helt samsvarte med forventningene, og resepsjonisten fikk ordnet et superior rom, mye bedre rom og mye bedre søvn, men mye støy fra lokalområdet (ikke hotellets feil) gjorde det litt vanskelig å sove.
Ventilasjonen fungerte bra, men lagde en del støy.
Frokosten er helt grei, ikke forvent noe spennende men den fungerte helt grei.
Hadde nok forventet mer og i hvert fall en hyggeligere tone fra resepsjonen når vi ringte å spurte om vi kunne bli 3 på rommet...
takk for godteriet som vi fikk på det nye rommet når vi ble flyttet til superior rom! Det var et godt plaster på såret.
Pluss for parkering i kjelleren.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 301olava
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2017
Google-oversetting

Hej Olav,
Tusen tack för att du tar dig tid att ge oss din återkoppling på er vistelse.
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig angående det du skriver om sängarna, då vi har bytt alla våra fasta sängar (dock inte extrasängarna) under de senaste åren. Det gläder mig att personalen lyssnade på er och löste det så att ni blev nöjda.
Jag hoppas att vi får möjlighet att visa att vi kan och vill bättre.
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2017

God service og hyggelig betjening. Dårlig dusj og hånkler som luktet surt/vondt.
Brukt hotellet mange ganger og vært fornøyd. Fin beliggenhet i forhold til sentrum. Fin seng til baby på rommet som var bra.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, jeanetteo970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2017
Google-oversetting

Hej och tack för återkoppling.
Det gläder mig att personalen tog väl hand om er. Jag är ledsen för den dåliga lukten i badrummet vilket beror på att vi renoverar vissa badrumsgolv och därav kan detta uppkomma. Nästa gång ni gästar oss så är problemet löst, så välkomna tillbaka.
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2016

Dette er et hyggelig hotell, rent og ryddig og med imøtekommende og serviceinnstilt personale. Møtte bare smil h hyggelige mennesker. Gode senger og ypperlig frokost! Ganske sentralt i byen, mendesverre noe støy fra gaten utenfor. Ellers var alt bare positivt med vårt opphold!

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 764magneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2016
Google-oversetting

Att mötas av ett leende, tillsmötegående och serviceinriktad personal tycker vi är det viktigaste för våra gäster. Det gör mig alldeles varm i hjärtat när ni skriver att ni överallt på hotellet möttes av leende och trevlig personal. Att det var rent och fint, sköna sängar och en utomordentligt god frukost.
Det verkar som vi får den äran att ha er som gäster hos oss igen och ni är varmt välkomna.
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2016 via mobile enheter

Sentralt beliggende hotell som er ok med rimelig kort vei til sentrum. En del gatestøy, i alle fall den lørdagskvelden vi bodde her. Bra renhold og en har det man trenger, men et ganske ordinært hotell. Grei frokost og hyggelig betjening. Kan anbefales for kortere opphold

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Catarina H, Hotelldirektör på Comfort Hotel Jonkoping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2016
Google-oversetting

Vi tackar för din återkoppling och hoppas att få se dig hos oss igen.
Trevlig sommar!
Catarina med personal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser