Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 172
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
PricelineUSD 172
Orbitz.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (738)
Filtrer anmeldelser
738 resultater
Vurdering fra reisende
266
264
139
43
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
266
264
139
43
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 738 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2017

Rommet var fint og pent, lunsjen var god, middagen hadde jeg ikke anledning til å prøve ut. Det beste måltidet hver dag var nok frokosten med et frokostbuffe som må være blant de beste og største jeg hittil har opplevd.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 556arps
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guest R, Receptionen på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2017
Google-oversetting

Hej och tack för din recension.

Vi uppskattar att få ta del av er upplevelse av hotellet och det glädjer oss verkligen att ni är belåten med er vistelse.

Vi hoppas få se er åter på hotellet inom en snar framtid.
Med vänliga hälsningar,
Hillevi Lindh,
Receptionen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Dette var vårt første besøk i denne historiske byen og det føtes riktig å bo på dette historiske hotellet. Ligger på Rådhusplassen med Domkirken og Rådhuset som nærmeste naboer. Handle- og restaurantgater 5-10 minutter unna. Parkeringskjeller. Hyggelig og solrik uteservering.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, jandit2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Malin D, Receptionist på ProfilHotels Calmar Stadshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2017
Google-oversetting

Hej och tack för ert omdöme!
Vi är glada över era fina ord om vårt hotell och vår mysiga stad Kalmar.
Hoppas att vi ses snart igen.

Med vänliga hälsningar
Malin Carlsson Devida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2016

Kort sagt : Et forferdelig hotell ! Fryktelig dårlig lukt både på rom mest og restauranten... Var jo klar over beliggenheten, den var jo sentral. Dette er det eneste positive vi kan si om dette hotellet !!!

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, linsti4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2016

Hyggelig hotell. En merker fordums storhet, men at en ikke har kunne følge med på vedlikeholdet som kreves. Baderommet var lite, men inneholdt det som var nødvendig. Mange nivåer å forholde seg til. Frokosten var god og variert, men speilegg manglet her som de fleste andre steder.

Romtips: Alle rommene er rolige. Beliggenhet mot torvet som er bilfritt.
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 95palm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2014

Var på forretningsreise i Kalmar og tok inn på hotellet, som er et svært vakkert bygg midt i den gamle byen. Beliggenheten og arkitekturen er det beste å si om hotellet - rommet jeg fikk var ok, ikke noe mer, det var et ganske høyt lydnivå av et aggregat tidlig på morgenen. Frokosten var ganske enkel, men den tilliggende puben så ganske koselig ut. WiFi-kontakt fikk jeg aldri. På grunn av dette velger jeg nok et annet hotell hvis det blir en ny tur til denne flotte, koselige byen.

Dato for oppholdet: juni 2014
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Tormod E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser