“En skuffende legende.”

Kjøkken: Italiensk, Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 28. september 2020

Vi hadde store forventninger etter å ha lest om Ernesto. (Både personen og resturanten.)
Beklagligvis var hele opplevelsen middels. Både med tanke på matens kvalitet og på personalets profesjonalitet.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 943atlej

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Herlig mat, veldig hyggelig personale og strålende sommerstemning. Pizzaen og risottoen var fantastisk.
Anbefales varmt!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Oransje
Anmeldt 3. juni 2019

Vi ankom en torsdag kvel og det var ganske fullt og ikke bord til 7 som vi var. Fikk beskjed om at vi kunne vente i 20 minutter. Dette gikk helt fint og etter 20 fikk vi ett bra bord. Menyen var veldig bra. Prisene var litt i overkant av hva vi har hatt på samme type restauranter i Sverige. Men maten var veldig bra. God servering.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 253knuth
Anmeldt 3. september 2017

Hadde bestemt oss for å ha middag her, men måtte vente utanfor. Ingen av personalet viste interesse for å ta i mot oss innan rimeleg tid. Så me gjekk ein annan plass.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Trehar
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Vi måtte vente litt på ledig bord. Skulle nok ha reservert på forhånd. God mat, men pga stort belegg tok det litt tid før mat og drikke ble servert. Servicen var nok også preget av dette. For øvrig en koselig restaurant med italienske preg. Dyrere enn tilsvarende restauranter.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, MAKKMAM

Reisende som så på Ernesto Pizzeria & Ristorante, så også på

Kalmar, Kalmar County

Har du vært i Ernesto Pizzeria & Ristorante? Del dine erfaringer!