Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Haymarket by Scandic
Hoteller i nærheten
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central(Stockholm)(Mye for pengene!)
USD 101
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Clarion Hotel Stockholm(Stockholm)(Mye for pengene!)
USD 100
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Radisson Blu Waterfront Hotel(Stockholm)(Mye for pengene!)
USD 196
USD 160
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm(Stockholm)(Mye for pengene!)
USD 199
USD 139
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
Clarion Hotel Sign(Stockholm)
USD 145
USD 130
Clarion Hotels
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Besparingsvarsel! 12 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 12 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 148 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

Scandic Gamla Stan(Stockholm)
USD 192
USD 186
ScandicHotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Freys Hotel(Stockholm)(Mye for pengene!)
USD 170
USD 158
Freys Hotel
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Nordic Light Hotel(Stockholm)
USD 277
USD 151
Preferred Hotels
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Hotel C Stockholm(Stockholm)
USD 257
USD 174
Orbitz.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 365
USD 332
Sheraton.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Anmeldelser (1 145)
Filtrer anmeldelser
1 145 resultater
Vurdering fra reisende
469
441
156
51
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
469
441
156
51
28
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 1 145 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2017

Stort hotell med over 400 rom, men med 4 heiser gikk det ok. Fin bar, men med dårlig barmenykart og med forferdelig jazz/saxofonmusikk. Som for de fleste hotell, så manglet det et håndtak i dusjen (for oss som liker det). Det var også sjenerende støy fra kl. 07:00 fra et trimrom så lå lokalisert midt i hotellet (ikke noe for helgeavslapning)

Romtips: Bestill rom med utsikt, så slipper du støy fra trimrom/spa
  • Opphold: august 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Sveily
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HaymarketScandic, Guest servcie agent på Haymarket by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017
Google-oversetting

Dear Sveily,

Thank you for your feedback regarding your latest stay with us.

I am sorry for the noisiness you experiments while staying close to our gym. We do offer a variety of different room categories that also varies in view location. If we get the chance to welcome you back we would love to offer you a room with a city view.

Thank you again for submitting your review and hopefully we will see you here soon again.

Kind regards,
Zandra
Guest servcie agent

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017

  • Opphold: juli 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
HaymarketScandic, Guest service agent på Haymarket by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. september 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 19. juli 2017

  • Opphold: juli 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Fikk rom i 5 etage. Han hadde bedt om rom i 1 pga jeg har heis skrekk. Kunne ikke få skifta rom dessverre. Liker å gå i trapper men det kunne man ikke der fordi det var alarm på dørene. Måtte tvinge meg i heisen noe som var meget ubehagelig. Rommet i 5 etage var trangt og bare et smalt vindu med utsikt til treningsrommet. Ellers var hotellet bra. Koselig med fin atmosfære. Men neste gang velger jeg å bo en annen plass.

Opphold: juni 2017
Takk, Reneé K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HaymarketScandic, Guest Service Agent - Anna Mellqvist på Haymarket by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2017
Google-oversetting

Hej Renée,

Stort tack för att du har tagit dig tid att recensera din senaste vistelse hos oss!

Först och främst vill vi beklaga att vi inte levde upp till de förväntningarna gällande önskemål om rumsplacering. Vi har ett trapphus man kan få tillgång till via receptionen. Jag ska undersöka vad som har gått fel och ta det med ansvarig på berörd avdelning.

Om ni bestämmer dig för att besöka oss igen så ska ni känna er hjärtligt välkomna. Kontakta gärna mig innan ert besök så kan jag personligen se över er bokning.

Önskar er en fortsatt trevlig dag!

Med vänlig hälsning,

Anna Mellqvist
Guest Service Agent
Haymarket by Scandic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2017

Dette hotellet kan anbefales !! Flotte rom, god frokost og service:) Hotellbaren var en positiv opplevelse med nydelige drinker, god stemning og mye folk:)
Hotellet ligger sentralt og i gåavstand til sentralstasjon !

  • Opphold: juli 2017, reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Malin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HaymarketScandic, Guest Service Agent - Anna Mellqvist på Haymarket by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2017
Google-oversetting

Hej Malin P,

Stort tack för att du har tagit dig tid att recensera din vistelse hos oss!

Det glädjer oss att höra att ni trivts bra och njutit av vårt centrala läge, frukostbuffé och vår art deco-inspirerade inredning. Vi hoppas att vi snart kan hälsa dig varmt välkommen tillbaka och överträffa din senaste vistelse hos oss!

Önskar dig en underbar dag!

Med vänlig hälsning,
Anna Mellqvist
Guest Service Agent
Haymarket by Scandic



Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser