“God og vennlig stemning”
Anmeldelse av Paganini

God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Stemningsfull italiensk restaurant med god mat. Vennlige og oppmerksomme servitører med glimt i øyet. Veldig fornøyd med vårt besøk.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, johshoey

Anmeldt 7. desember 2023 via mobile enheter

Vi tok en førjulstur med tog til Stockholm fra Oslo og bestilte bord på Paganini siden vi skulle bo på hotell i Gamla Stan. Vi hadde bestilt bord til 19.30 men var 30 min. for tidlig ute og spurte om det var ledig, noe det var. Utrolig koselig lokale med autentiske smårutete duker og mye folk. Til forrett spiste vi en helt nydelig bruschetta og carbonara og til hovedrett en oksestek med gratinerte poteter og grønnsaker, alt var helt nydelig. Kelnerne var oppmerksomme og hyggelige. Stort vinutvalg til alle prisklasser, men vi fant en grei Chianti til ca. 700,- som var kjempegod ( jeg elsker sangiovese). Desserten ble sjokoladefondant og vaniljeis , min favoritt - og den smakte himmelsk! Musikk i akkurat passe lydnivå av gode gamle Alan Sorenti😍 Et utrolig koselig sted med nydelig mat som kan anbefales👍🤩

Dato for besøk: desember 2023
Takk, annesI4209EX
Anmeldt 26. september 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og vin med fantastisk service! Kokken er utrolig dyktig, og servitørene kan sine saker. Mange retter kan serveres som vegansk alternativ. Tiramisuen var himmelsk! En restaurant som kan anbefales hvis du vil bruke over gjennomsnittet med penger, men få god valuta for pengene.

Takk, Monatopfer
Anmeldt 26. september 2023 via mobile enheter

En fabelaktig matopplevelse. Vi var en veganer og en kjøttspiser. Topp service og et kjøkken som imponerer. Virkelig bra, anbefales hvis du vil bruke litt penger. Nydelig mat, dyr men svært god vin 👌

Takk, Ove T
Anmeldt 24. september 2023 via mobile enheter

Selv om restauranten ligger midt i lysløpen i gamle byen er den svært autentisk og maten er helt ypperlig. Gode anbefalinger, hjemmelaget mat og en herlig atmosfære gjør dette til et supert restaurant besøk. Alle tallerkener var slikket rene. Bordbestilling er nødvendig i travle perioder.

Takk, 32DFF

Reisende som så på Paganini, så også på

Har du vært i Paganini? Del dine erfaringer!