Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig sted på Centralstasjonen”
Anmeldelse av The Bishops Arms

The Bishops Arms
Vurdert som nr. 374 av 3 651 Restauranter i Stockholm
Prisklasse: USD 24 - USD 32
Kjøkken: Britisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 14. januar 2019

Helt ok pub, og et kjent varemerke i Sverige. Pubmaten er veldig bra, og Fish & Chips kan anbefales på det varmeste, men også burgerene er bra.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 144Bj_rn_A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (445)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 445 anmeldelser

Anmeldt 5. mars 2018

Her finner du utrolig mye godt øl! Ulike øl på tapp varierer fra måned til måned tror jeg. De i baren ga meg tips til øl ut i fra hva jeg sa jeg likte, og de falt i smak! God service.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
Takk, hermanskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2017

Britiskinspirert bar med hyggelig betjening.
Masse sitteplasser og bra ølutvalg. Fantastisk fish and chips!

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, André L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2015

Dumpet innom for kun mat. Menyen var enkel, men helt greit for oss som var ute etter litt mat raskt. Overfritert fish n'chips, i tillegg må chipsen ha vært fritert flere ganger. Spareribsen var overmarinert og smakte vel bare marinade... Ingen servitører kom heller innom oss. Sikkert best å holde seg til ølservering her, styr unna maten!

Dato for besøk: juli 2015
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Annemor333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2012

Masse godt øl i den stilen jeg liker. Mikkeller, brew Dog, Omnipollo, Oscar Blues Brewery og mange andre viktige amerikanske mikrobryggerier. Besøkte Linnegatan to ganger under min to netter i Sthml. Akkuratt har mer whiskey og tradisjonell ølkart mens Bishops har mer trendyere øl. Jeg savner Ægir, Kinn, Nøgne Ø og Haandbryggeriet på begge steder. Bishops har faktisk Ægir og Nøgne ø, men kun en av hver. På Akkuratt ( som har fått navnet etter et besøk i Norge og når han kom tilbake så ville han ha et norsk navn på A fordi det ligger først i telefonkatalogen, og så ble det Akkuratt) kom det inn to svenske hvor den ene hadde en Nøgne Ø jakke.
Bishops er en god Pub. Har vært på en i Karlstad også og liker stilen.

Takk, bartevoks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Bishops Arms, så også på

Stockholm, Stockholm
 

Har du vært i The Bishops Arms? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.