Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 265
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 263
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.02.23
Trip.com
USD 196
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Hotels.comUSD 263
Official SiteUSD 239
AlgotelsUSD 322
Se alle 21 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 824)
Filtrer anmeldelser
1 825 resultater
Vurdering fra reisende
1 286
324
123
52
40
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 286
324
123
52
40
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 1 825 anmeldelser
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Flott hotell, super service, flotte rom.
Dette hotellet ligger i nærheten av det aller meste du trenger. Kjøpesenter rett under hotellet. Kort vei til gamla stan, slottet etc.
Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, janvegarda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Dear janvegarda,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

Im very happy to read that you had such an enjoyable stay and experience with us during new years eve.
As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm with all the major attractions within walking distance.

Please dont hesitate to contact me next time you are planning a trip to Stockholm and I will personally take care of your reservation, michael.hedman@hotelatsix.com.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Tilbragte tre netter på At Six i Stockholm. Hotellet har en svært sentral beliggenhet, fine og store rom med mange lekre detaljer. Personalet var veldig serviceinnstilte. Godt utstyrt treningsrom. Rikholdig frokost med mye å velge mellom. Frister til gjentagelse. Kan absolutt anbefale At Six.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 448wenchen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019
Google-oversetting

Dear 448wenchen,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

Im very happy to read that you had such an enjoyable time at Hotel At Six during you three nights stay.

As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm with all the major attractions within walking distance. Glad to read that you took the time to enjoy our gym.

Please don't hesitate to contact me at michael.hedman@hotelatsix.com next time you are planning a trip to Stockholm.

Looking forward to making At Six your home away from home.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotell, med flott beliggenhet. Meget sentralt med kjøpesenter rett under hotellet og kort veg til alle attraksjoner. Ikke den beste frokostbufeen, men har det du trenger. Flott rom med veldig god seng. Vi hadde standard rom med Kingsize seng. Helt perfekt. Stille og rolig strøk midt i Stockholm.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, terjei2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Dear Terje I,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

We are very happy that you had a great stay with us and that you enjoyed all the details of the hotel and the rooms. As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm.

Looking forward to be welcoming you back in the near future to spoil you!

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Sentralt og anbefalt sted å tilbringe enten i jobb eller fritid. Prisene for rom og ikke minst hotellets fasiliteter generelt er høye, men det er høy standard og flott lokasjon. Rom er smakfullt innredet der du også for mulighet til en helt egen drink miksing som en del av minibar konseptet deres.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, 910steinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Dear 910steinr,

Thank you for taking the time to write a review of At Six on Tripadvisor.

Im very happy to read that you had such an enjoyable stay with us and appreciated the room and all the in room details such as the mixologist kit. As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm no matter if you are here for a business trip or a weekend holiday.

Please don't hesitate to contact me at michael.hedman@hotelatsix.com next time you are planning a trip to Stockholm and I will personally take care of your reservation.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Fint og flott hotell. Bodde der i en natt. Gode senger og fint bad. Nytt og fint hotell. Masse ekstra utstyr på bad om noe er glemt. Hårføner. Både kåpe. Vels8g god frokost med godt utvalg av varm og kald mat. Veldig godt bacon.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hartge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Dear Hartge,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

We are extremely happy that you had a great stay with us and that you enjoyed all the details of the hotel and the rooms.

We sincerely hope that we can welcome you back to At Six in the very near future!

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser