Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 018)
Filtrer anmeldelser
1 018 resultater
Vurdering fra reisende
676
225
68
29
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
676
225
68
29
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 018 anmeldelser
Anmeldt 26. januar 2019

Personalet tar i mot deg og du føler deg ønsket som gjest! De har gledet seg til du kommer. Alltid hjelpsom! I i fjor glemte et verdifullt armbånd på hotellet, men oppdaget det først 14 dager etter hjemkomst. Kontaktet hotelket, og da hadde housekeeping tatt vare på det!!! Utrolig god service og et Hotel hvor man kan stole på personalet! Bor alltid her på At Six i Stockholm!!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Dream23490304230
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2019
Google-oversetting

Dear Dream23490304230,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

Great to read you had such an enjoyable stay with us in Stockholm and enjoyed all the details of the room and hotel. We always strive to help all our guests before, during and after they stay and i'm glad that you got back your bracelet.

Please don't hesitate to contact me directly next time you are planning a trip to Stockholm and I will personally take care of your reservation, michael.hedman@hotelatsix.com.

Looking forward to making At Six your home away from home.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Flott hotell, super service, flotte rom.
Dette hotellet ligger i nærheten av det aller meste du trenger. Kjøpesenter rett under hotellet. Kort vei til gamla stan, slottet etc.
Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, janvegarda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019
Google-oversetting

Dear janvegarda,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

Im very happy to read that you had such an enjoyable stay and experience with us during new years eve.
As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm with all the major attractions within walking distance.

Please dont hesitate to contact me next time you are planning a trip to Stockholm and I will personally take care of your reservation, michael.hedman@hotelatsix.com.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Tilbragte tre netter på At Six i Stockholm. Hotellet har en svært sentral beliggenhet, fine og store rom med mange lekre detaljer. Personalet var veldig serviceinnstilte. Godt utstyrt treningsrom. Rikholdig frokost med mye å velge mellom. Frister til gjentagelse. Kan absolutt anbefale At Six.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 448wenchen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2019
Google-oversetting

Dear 448wenchen,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

Im very happy to read that you had such an enjoyable time at Hotel At Six during you three nights stay.

As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm with all the major attractions within walking distance. Glad to read that you took the time to enjoy our gym.

Please don't hesitate to contact me at michael.hedman@hotelatsix.com next time you are planning a trip to Stockholm.

Looking forward to making At Six your home away from home.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk hotell, med flott beliggenhet. Meget sentralt med kjøpesenter rett under hotellet og kort veg til alle attraksjoner. Ikke den beste frokostbufeen, men har det du trenger. Flott rom med veldig god seng. Vi hadde standard rom med Kingsize seng. Helt perfekt. Stille og rolig strøk midt i Stockholm.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, terjei2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Dear Terje I,

Thank you for taking the time to review At Six on Tripadvisor.

We are very happy that you had a great stay with us and that you enjoyed all the details of the hotel and the rooms. As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm.

Looking forward to be welcoming you back in the near future to spoil you!

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Sentralt og anbefalt sted å tilbringe enten i jobb eller fritid. Prisene for rom og ikke minst hotellets fasiliteter generelt er høye, men det er høy standard og flott lokasjon. Rom er smakfullt innredet der du også for mulighet til en helt egen drink miksing som en del av minibar konseptet deres.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 910steinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MichaelH15445, Guest Relations Manager på At Six, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Dear 910steinr,

Thank you for taking the time to write a review of At Six on Tripadvisor.

Im very happy to read that you had such an enjoyable stay with us and appreciated the room and all the in room details such as the mixologist kit. As you point out the hotel has an excellent location in the heart of Stockholm no matter if you are here for a business trip or a weekend holiday.

Please don't hesitate to contact me at michael.hedman@hotelatsix.com next time you are planning a trip to Stockholm and I will personally take care of your reservation.

Kind Regards
Michael Hedman

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser