Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (519)
Filtrer anmeldelser
519 resultater
Vurdering fra reisende
200
236
61
14
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
200
236
61
14
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 519 anmeldelser
Anmeldt 11. september 2017 via mobile enheter

Fine rom, rent og pent. Svært bra beliggenhet. Lett å finne frem i resten av byen både til fots og via t bane. Et rolig område uten støy og ubehagelige opplevelser. Meget hyggelig betjening som gjerne hjelper til.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, C848VRsteves
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2015

Høflig og grei betjening. Anbefales. Sentralt og passer perfekt for de som skal i globen på konserter eller hockeykamper. Kan komme og gå som en vil. Butikk,shopping og alt rett utafor dra. 200,meter til undergrunnsbanen

Dato for oppholdet: november 2015
Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, janjV3282JP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. september 2015 via mobile enheter

Hadde bestillt dobbeltrom med eget bad, som var romslig og rent. Ingen vindu på rommet (som sto i informasjonen på nettsiden) men fint helbilde på veggen slik at vi ikke følte oss innestengt. Var 2 minutter fra T-banen og dermed lett å komme fram til Globen, Gamle Stan og Sentrum. Bra WIFI men ingen/dårlig mobildekning på rommet siden den ligger i "kjelleren". Får mye for penger og kan absolut anbefales.

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ClaudiaNvH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2015

Perfekt for overnatting i forbindelse med konsert i Globen. Det vi trengte var en seng og sove i. Vi fikk også mulighet for matlaging. Sengene var gode, kunne vært bedre lufting i rom, men helt ok for en natt.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, 113turidj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2015 via mobile enheter

Veldig bra beliggenhet, nære t-bane. Masse restauranter og butikker i nærheten.
Vi har vært her 2 ganger. God servise her.
Anbefales virkelig. Perfekt for venneturer. Man kan ligge alle på samme rom i gode senger.

Et lite minus, er at det er dårlig vasket på rommene og i dusjen.

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, 848beaten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser