Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Strålende!”
Anmeldelse av 19 glas

19 glas
Vurdert som nr. 307 av 3 408 Restauranter i Stockholm
Kjøkken: Pizza
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Et herlig måltid med deilige retter og veldige gode viner til! God stemning, hyggelige servitører og avslappet stemning. Definitivt et sted jeg vil anbefale!!!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, vivicsbra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (331)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 331 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Min kone og jeg skulle møte gamle venner i Gamla Stan. Vi ville ha lunch og gikk til nærmeste sted fra stedet vi møttes. For et lykketreff.
Dagens lunch med fast forrett (en velsmakende suppe med «sting») og to valg (fisk / kjøtt) som hovedrett + vegetarrett som eget valg. Vi valgte de forskjellige og alle var fornøyde.
Det som virkelig satte prikken over i’en var kelneren og valget av vin. Vi var enige om at vi sjelden hadde fått et så godt treff. Jeg var meget overrasket fra første smak. Så god vin har jeg sjelden smakt.
Stedet skal huskes, og neste gang jeg kommer innom Gamla Stan skal det besøkes igjen.
Nærhet til «Stampen» som var vårt neste stopp.

Dato for besøk: november 2018
Takk, torgeirb105
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2016 via mobile enheter

Koselig sted inne i Gamla Stan. Hyggelig velkomst. Trendy lokaler. Lun stemning. Kun 2 menyvalg; 4-retters eller 7-retters. Hyggelig og god service. Vi gikk for en fireretters med rødvin til. Spennende og gode smakskombinasjoner og ganske så god mat. Små porsjoner av karakter smaksporsjoner. Lang ventetid mellom servering av de ulike rettene. Vi gikk bord rett utenfor toalettet. Uansett, hyggelig og oppmerksom service gjennom hele måltidet.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2016 via mobile enheter

Vi gikk tilfeldig inn i vinbaren - og ble værende. Kunnskapsrik bartender og hyggelig stemning!Vi valgte samme vinbar som avslutning på kvelden en gang til.

Dato for besøk: november 2016
Takk, ingeranneh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2015

Vinbar med god beliggenhet. Kelnerene virker uinteresserte i kundene. Vi ba om Cremant, men det hadde de ikke. Fikk tilbud om en tørr Cava til 100 sek pr glass Denne ble servert romtemperert. Da vi klagde, ble vi møtt med et skuldertrekk.

Dato for besøk: januar 2015
Takk, 788mariannek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på 19 glas, så også på

Stockholm, Stockholm
 

Har du vært i 19 glas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din