“Så nært perfekt, men styr unna ”
Anmeldelse av Tak

Tak
Vurdert som nr. 266 av 4 287 Restauranter i Stockholm
Omgivelser: Norrmalm
Omgivelser: Norrmalm
Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Takterrassen med bar var super!
På selve restauranten så var det en spennende meny, trivelig betjening, og gode viner og drikkeforslag. Men dessverre er maten overpriset og ikke veldig god. Jeg hadde forventet mye bedre mat. Her er fusion ikke spesielt vellykket. Jeg bestilte blekksprut nudler, og blekkspruten av dessverre rå og vanskelig å tygge pga hinner. Maten ble ikke spist. Isen var hjemmelaget, men kornete og iskrystaller klumper.
Går nok ikke å spiser igjen her.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, camilla s

Anmeldt 15. juli 2022

Flotte og luksuriøse omgivelser, hyggelig betjening som står på. Maten er midt på treet, og koster mer enn det smaker. Kommer ikke til å spise i restauranten igjen, men baren er kul. På varme sommerdager er det fullt her i helgene. Skandinavias beste mojitos!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Percursatio19
Anmeldt 14. november 2021 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på forhånd. Hadde en drink i baren før maten.
Fikk beskjed ved ankomst at de lå litt etter skjema på maten, men det gikk veldig fint. Hyggelige servitører og nydelig mat. Drink pakken tilpasset maten. Kan anbefale et besøk her!

Dato for besøk: november 2021
Takk, LizaNorway
Henrik J, Owner på Tak, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mars 2022

Hej LizaNorway.
Tack för ert besök och den fina rescensionen. Hoppas att se er igen eller kanske på TAK Oslo senare i sommar!

Anmeldt 20. oktober 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet med en vennegjeng og bestilte Tak experience som var en fireretters - to forretter, en hovedrett i tillegg til misosuppe. Vi bestilte vinpakke også.

Generelt hyggelig betjening og fint lokale. Pluss for rundt bord, men maten og drikken traff ikke helt. Flere av rettene ble ikke spist. Vi måtte også bestille ekstra vin i tillegg til vinpakke. Det tok også for lang tid.

Kommer nok ikke tilbake.

Forrett 1
Röding
Tataki på röding, dashi, forellrom, gurka, kålrabbi, krasse
Velsmakende og bra dandert. God hvitvin til.

Forrett 2
Emulsion på ostronblad, friterad yuzu-kosho tempeh, dragon, lök.
Ble for mye kål. Sake til denne retten. Ble litt kræsj.

Hovedrett
Svensk fläsksida, hoisin, fänkål, pak choi, furikake, krispig svål,
picklade plommon.
Denne traff bra med tilhørende drikke. Stort minus for at serveringen/tilberedningen tok så lang tid.

Dessert
Svart Sesam
Svart sesamglass, björnbär, maräng, yuzu karamell
Dette var en merkelig kreasjon og halvparten av oss spiste ikke desserten.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, Tor G
Anmeldt 7. september 2019

Etter en abfefaling fra Hotell At Six ble det reservert for servering på restausrant TAK. Vi var et selskap på 47 personer og servicen var grei. De klarte å få maten raskt ut, men maten i seg selv stod ikke til forventningen. Det hele ble en lang kveld uten høydepunkter. Det hjelper ikke å dandere maten på tallerken når smaken ikke treffer.
Om det var antall personer som gjorde utslaget vet jeg ikke, men noen ny tur hit blir det ikke.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, StigN252

Reisende som så på Tak, så også på

Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm

Har du vært i Tak? Del dine erfaringer!