“Gof mat men trist lokale!”
Anmeldelse av Masala Masala

Vurdert som nr. 45 av 4 055 Restauranter i Stockholm
Omgivelser: Vasastan
Omgivelser: Vasastan
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Vi elsker indisk mat! Og hadde gledet oss til å besøke Masala masala med gode venner. Til forrett ble det sterke kyllingvinger, veldig godt. Til hovedrett ble det lammegryte med spinat, også den veldig god👍 Fikk veldig god service👍

Dessverre er lokalet ikke spesielt hyggelig, og det drar ned helhetsinntrykket. Men maten var kjempegod👍

Takk, TorErik64

Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Vi fikk bord med en gang, ute! Vi fikk bestilt mat og drikke fort. Man fikl en liten salat før maten kom. Ikke nødvendig for min del. Hovedretten var veldog god. Eneste ulempen var at det var så mye mat at bordet var for lite! Hyggelig personale.
Anbefales!!

Takk, Jenetur
Anmeldt 1. juli 2018 via mobile enheter

Blide og imøtekommende ansatte. God service, god meny og mye å velge mellom, god mat, gode porsjoner, god pris!

Takk, Stinamarier
Anmeldt 27. mai 2018 via mobile enheter

Meget god mat. Hyggelig og svært serviceinnstilt betjening. Anbefales på det varmeste! Indisk på sitt beste!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, janbG8764SP
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Nydelig god mat og hyggelig ansatte! Anbefaler å reservere bord.
Anbefales på det sterkeste. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 29synn_vel

Reisende som så på Masala Masala, så også på

Har du vært i Masala Masala? Del dine erfaringer!