Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 123
Vis tilbud
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
ScandicHotels.com
USD 118
Vis tilbud
Priceline
USD 137
Vis tilbud
Expedia.comUSD 123
Hotels.comUSD 123
travelup.comUSD 166
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 009)
Filtrer anmeldelser
3 009 resultater
Vurdering fra reisende
1 832
756
231
114
76
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 832
756
231
114
76
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 3 009 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Kult konsept, bra beliggenhet sentralt i Stockholm med store og fine rom. Variert og god frokost buffet. Hyggelig og imøtekommende personal. Generellt god service. Veldig fint med mulighet for express checkout.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MiMi2905
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

+ for sentral beliggenhet, svært god standard, mange aktiviteter på hotellet, uformell atmosfære, stort rom med lite støy, elsket kosekroken i vinduskarmen

- for kø til frokostsal, dyrt å komme inn i bassengområdet også for boende

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mona L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018

Vi fikk rom i kjelleren, uten vindu eller mulighet til å senke temperaturen, selv om det henger en regulator på veggen, så virker ikke den. Mobiltelefonen virker heller ikke.
Frokosten derimot virker helt utmerket, og det gjør også loungen i 9 etasje. Personalets service er ganske grei. Minibaren var tom ved ankomst.
Så hotellet i sin helhet er ganske bra, nydelig sentralt beliggende.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DowntownCamper, Guest Relations på Downtown Camper by Scandic, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Hej ClausE,

stort tack för att du valde Downtown Camper och för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du gillade vår frukost. Våra minibarer är tomma men vi har en shop vid receptionen där man kan köpa lite blandade godsaker.

Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss igen nästa gang du besöker Stockholm.

Återigen stort tack och ha det bra,

Moa & teamet på Downtown Camper by Scandic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dette hotellet ligger så sentralt til i Stockholm som det lar seg gjøre. Alt av interesse er innen gåavstand (dersom man i tillegg setter pris på litt mosjon). Trendy, moderne og en nydelig frokost - men først og fremst en utrolig vennlig og imøtekommende betjening! Anbefales!

Vi returnerer selvsagt ved neste bybesøk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, josteing455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser