Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 349
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 348
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Trip.com
USD 298
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Expedia.comUSD 348
PricelineUSD 349
HurbUSD 360
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (947)
Filtrer anmeldelser
948 resultater
Vurdering fra reisende
850
68
22
6
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
850
68
22
6
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 948 anmeldelser
Anmeldt 28. juni 2020

Vi var her hele helgen men flere venner og vi storkoste oss! Sentralt(!), god frokost i lukseriøs omgivning, store fine rom og ypperlig service! Takbaren på hotellet må bare oppleves, med utsikt over en del av stockholm stad.
Siden dette var under pandemien kunne man bestille mat ved frokosten fra en meny og få det servert til bordet, eller man kunne velge fra en minibuffe med brød, pålegg, bakverk, musli m.m. Kaffen kunne man få bestilt som om du var på en cafe, noe jeg satte veldig pris på :-D Kan varmt anbefale dette hotellet og oppsummert var dette en fantastisk helg :-)

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tarar90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020
Google-oversetting

Hej Tara,

Tusen tack att du och dina vänner valde att bo hos oss på Bank Hotel!

Det är mycket härligt att läsa att bland annat vår uppskattade takbar Le Hibou samt vår exklusiva à-la-carte frukost föll er så väl i smaken samt att vår höga servicenivå och vår design överträffade er förväntningar.

Varmt, varmt välkomna åter och stort tack för att du skrev om oss på Tripadvisor.

Ha en fortsatt trevlig sommar,

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020

Hele hotellet er gjennomført i en veldig god standard, hvor man stadig blir positivt overasket over detaljer som hever totalinntrykket. Spesielt baren med tak terrasse er en skjult perle, med utsøkt interiør og kunnskapsrike bartendere.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Cornellian1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2020
Google-oversetting

Hej "Cornellian1",

Tusen tack för ditt betyg och dina fina ord. Väldigt härligt att läsa att även vår takbar Le Hibou med tillhörande takterrasser föll er så väl i smaken.

Varmt välkommen åter!

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2020 via mobile enheter

Hadde et fantastisk opphold på Bank Hotel i helgen. Fikk et rom som var over all forventning, et fantastisk bad og en seng man bare kan drømme om. Servicen på hotellet var også helt magisk! Og med en hotell manager med en slik passion for sitt yrke, gjorde hele opplevelsen komplett! Kommer til å anbefale Bank Hotel til alle som skal feriere i Stockholm, og jeg kommer mer enn gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, marena552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. april 2020
Google-oversetting

Hej Maren,

Tack så hemskt mycket för dina fina ord! Det är väldigt glädjande att höra att ni blev så nöjda med er vistelse hos oss på Bank Hotel och att önskemålet om fristående badkar som vi kunde uppfylla betydde så mycket för er.

Varmt välkommen tillbaka närsomhelst för ännu mer lyx på hemmaplan!

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2020 via mobile enheter

Vi tok en staycation i helgen. Opplevelsen var top notch! Hotel manager så til at oppholdet ble personlig og fantastisk. Alt i alt fantastisk service, hyggelig personal, interiøret var nydelig, rommene var rene, badet var amazing og sengen var superdigg.

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 470naradaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2020
Google-oversetting

Tusen tack för ditt omdöme här på Tripadvisor, Narada!

Jag uppskattar dina fina ord och det är mycket härligt att höra att ni var så nöjda hos oss på Bank Hotel under er Staycation.

Varmt välkommen tillbaka för ännu mer lyx på hemmaplan!

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2020 via mobile enheter

Vi bodde tre netter på Bank Hotel da vi giftet oss i Sjømannskirken i helgen. Vi ble ønsket velkommen med oppgradering, hilsen og vin på rommet. På selve dagen vår hadde de pyntet døren med stor rød sløyfe og gitt oss champagne!
Sengen var kjempe god å sove i og badet var super fresht. Herlig dusj!

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Karinogkidsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SteffenSander_BB, Hotel Manager på Bank Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020
Google-oversetting

Hej Karin,

Stort tack för ditt fem-stjärniga omdöme och ännu en gång gratulerar till giftermålet! Det är stort för oss att ni valde att tillbringa bröllopet hos oss på Bank Hotel och det var vårt nöje att förgylla ert firande.

Varmt välkommen tillbaka och ännu en gång tusen tack för din återkoppling samt bästa lyckönskningar framöver!

Vänligen,

Steffen Sander
Hotel Manager
Bank Hotel
steffen.sander@bankhotel.se

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser