“Magisk kveld på Oummi!”

Vurdert som nr. 22 av 4 055 Restauranter i Stockholm
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 29. februar 2024 via mobile enheter

Første gang libanesisk restaurant oppleves. Mange småretter, som alle hver og en var helt fantastisk. Kelner var alltid påpasselig med at vi hadde det vi trengte. Magisk opplevelse!

1  Takk, adrianmogster

Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

God mat og store porsjoner. Du går ikke sulten fra Oummi. Vennlige og oppmerksomme servitører. Signaturmenyen grillmix anbefales.

Takk, johshoey
Anmeldt 10. februar 2024 via mobile enheter

Liten, fin og koselig Libanesisk restaurant.
Hyggelig, kunnskapsrik og service innstilt personalet. Vi bestilte Meze med grillmix. Fikk mange gode småretter med fantastiske smaker. Til slutt fikk vi en planke med grillmix. Her var det bl.a. Lammecarré og entrecote som smeltet på tunga.
God Libanesisk rødvin til maten og gode drinker til dessert. Veldig fornøyd med besøket og kommer gjerne tilbake.

Takk, 739karit
Anmeldt 10. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat! Kunnskapsrik og oppmerksom betjening. Vi var fire personer som delte to forskjellige smaksmenyer. Masse forskjellige smaker!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Steinarmsm
Anmeldt 19. september 2023 via mobile enheter

Fantastisk sted. Veldig flinke ansatte. Man venter ikke, får drikke med en gang, og kan bestille mat raskt. Maten kommer også fort.
Maten var det beste måltidet jeg noen gang har spist. Spiste en delerett med alt mulig. Fantastisk!! Alt var utrolig godt!
Maten kom også veldig raskt.
Drinkene smakte også utrolig godt.
Lokalet var lite og veldig koselig!
Kommer alltid tilbake!

Dato for besøk: september 2023
Takk, trudei2021

Reisende som så på Oummi, så også på

Stockholm, Stockholm

Har du vært i Oummi? Del dine erfaringer!