Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Omg.....blåskjell og service 😍”
Anmeldelse av Agaton

Agaton
Bestill bord
2
ons. 28.7.
20:00
Vurdert som nr. 227 av 3 409 Restauranter i Stockholm
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 38
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Gamla stan og Riddarholmen
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære..betjening og service de går vekk fra menyen for å.please gjesten.

Nordmann som ønsker blåskjell...selv om det ikke stod på menyen....omg....outstanding! Robban...du kan service

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Israil I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 1 150 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening og god italiensk mat. Gode anbefalinger, også på vin. Takk for et godt og trivelig måltid!

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, TerjeM141
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Kjempekoselig sted med lun atmosfære. Hyggelig og hjelpsom betjening, og ikke minst deilig mat. Anbefales på det sterkeste og kommer selv til å ta turen tilbake!

Dato for besøk: august 2018
Takk, eliseholager
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Så ut som en OK restaurant å spise på, med tanke på hvor mange gjester det var. Men skuffelsen var STOR da maten kom på bordet. Jeg bestilte entrecôte og det første jeg la merke til var at bearnaise sausen var altfor tykk, KALD og var langt ifra farge og konsistens en bearnaise skal ha. Sa ifra til servitøren men han sa det var sånn kjøkkenet lager bearnaise. Da kan tydeligvis ikke kjøkkenet laget bearnaise. Den smakte ferdiglagd og ga ingen god smaksopplevelse. Rødvinssausen som entrecôten egentlig kom med var svidd og smakte brent.

Entrecôten jeg bestilte bader i fett som dere ser på bildet og kjøttet var grått.
Prisen stod ikke i stil til maten. Veldig skuffet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, LilChef23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Pizzaen var god men det er jo galskap og måtte betale 75kr for litt vann og 35kr for at dem skal dele pizzaen i to å legge den på to tallerkener.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, JI N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Agaton, så også på

Stockholm, Stockholm
Stockholm, Stockholm
 

Har du vært i Agaton? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din